Nordre Aker Budstikke

Ikke rart disse jentene er hoppende glade

Så glad blir man når man vinner NM. Foto: PRIVAT

– Jentene oser av treningsiver og treningsglede, og de har kommet seg på et veldig høyt nivå i ung alder, fortelles fra klubben. I helgen vant de NM i U15.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2018 kl 16:45

KRINGSJÅ: Kolls jentelag i volleyball vant i helgen NM i Bergen i aldersklassen jenter under 15 år - U15.

2003 og 2004

Laget besto av jenter født i 2003 og 2004.

Kolls volleyballjenter er norgesmestere i jenter U15-klassen. Foran fra venstre: Margrethe Frich, Mathea Duesund, Thea Hellsten Høklingen, og Mari Lisborg Kanestrøm. Bak fra venstre: Lars-Petter Windelstad Kjos (lagleder), Hannah Espedal Wathne, Maja Windelstad, Elin Henriksen, Anna Mathea Hansen, Josefine Håvaldsrud, og Lars Martin Sandanger (trener). Foto: PRIVAT

– Jentene oser av treningsiver og treningsglede, og de har kommet seg på et veldig høyt nivå i ung alder. De har blitt en sammensveiset gjeng som har det veldig gøy sammen, fortelles fra klubben.

Kaptein Anna Mathea Hansen forteller fra NM'arrangementet:


– NM er jo noe av det største for juniorer i Norge, ihvertfall i volleyball. Så det å komme helt til topps er helt fantastisk. Vår drøm var å komme lenger enn vi gjorde i fjor, da endte vi på en 15.plass. Og det kan man jo si at vi klarte!

– Nei, altså, hele opplevelsen har vært helt uvirkelig, og det har ikke helt godt opp for oss enda at vi vant, sier Anna Mathea videre, og som tror de også vant fordi laget klarte å holde hodene kalde.

– Vi greide nok å holde nervene langt unna. Vi vant finalen mot KFUM Stavanger, som også er et veldig bra lag, det var bare at det var vi som var best nå!

Uten et tap

Jentene gikk gjennom mesterskapet uten å tape et eneste sett - før finalen, hvor det ble et tredje og avgjørende sett. Dette settet ble en thriller, og Koll-jentene halte seieren knepent i land i siste sett, oppsummerer klubben videre.

Og at det var 24 lag med i NM U15, for jentene.


Stor glede hos trenere og spillere etter kampen i Bergen. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...