Nordre Aker Budstikke

Ikke rart disse ungdommene er så blide

Kjelsås Basket har all grunn til å smile - snart står denne utendørsarenaen klar. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

En kliss ny basketballbane er snart ferdig til bruk. Nå skal bare den nye asfalten få «svette ut litt», så kommer de hvite linjene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2018 kl 07:24

KJELSÅS: Det nye basketanlegget på Engebråten skole er snart ferdig, grunnarbeidene er gjort, ny asfalt er på plass, og den ene kurven er satt opp. I tillegg skal det fikses så lysene virker ved banen, og så skal det males linjer, som seg hør og bør på en basketbane.

– Det blir jo mer å spille på for Kjelsås Basket også når vi får et uteanlegg med internasjonale mål. Men denne banen er for hele bydelen, og vi håper den kan bli mye brukt på fritiden til barn og unge. Ikke alle er på ferie åtte uker i sommerferien, da er det bare å ta med seg en ball hit og sette i gang, oppfordrer styreleder i Kjelsås Basket Jon Aadne Aadnesen.

LES OGSÅ: Familien basket fra Nordre Aker

Styrelederen forteller at det er rundt 300 basketmedlemmer i nærklubben.

– Du bør jo få med at i helgen så kom Kjelsås jenter på 3. plass i NM i U-16!


Daglig leder i Kjelsås IL, Truls Dorthellinger Nygaard og styreleder i Kjelsås Basket, Jon Aadne Aadnesen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Søkte midler

Daglig leder i Kjelsås IL, Truls Dorthellinger Nygaard, forteller at den nye banen har kostet rundt 400.000 kroner.

– Vi har søkt og fått midler fra Gjensidigestiftelsen og Sparebankstiftelsen. Uten den støtten hadde det ikke vært mulig. Vi er så fornøyde med at det nå kommer på plass et skikkelig uteanlegg for basket. Det blir et flott tilskudd til fulle haller. Nå skal bare asfalten få «svette ut litt», så blir linjene malt på. Vi håper alt er klart før 17. mai, legger han til.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...