Nordre Aker Budstikke

Ikke så lenge til den nye brua er på plass

– Vi tar sikte på en ferdigstillelse innen utgangen av 2019.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2017 kl 07:42

ULLEVÅL: – Siden den ble oppført i 1992 har den røde gang- og sykkelbrua over Ring 3 vært et landemerke på Ullevaal. Nå skal Statens vegvesen erstatte den med ei ny stålbru, som har en rekke forbedringer fra den gamle, skriver Statens Vegvesen på egen nettside.

Videre:

– Ny belysning, integrert i rekkverk og lysmaster med led-belysning. Syklende og gående adskilles. De gående får eget fortau og det blir to felt for syklende en i hver retning. Brua vil passe bedre inn i omkringliggende terreng og vil gi både de gående og syklende god oversikt over trafikken på brua.

Startet forberedelser

Stigningen skal heller ikke bli så bratt som på den gamle brua, og at det vil bli noe redusert fremkommelighet på Ring 3 i anleggsperioden, men det begrenser seg til å stenge ett felt i korte perioder.

Senior kommunikasjonsrådgiver i Statens Vegvesen, Håvard Vikheim, forteller til Nordre Aker Budstikke:


– Nå har så smått de forberedende arbeidene startet med rigging av brakkerigg for entreprenør og Statens vegvesen. Fremdriftsplanen er ikke spikret ennå – den skal gjennomgås sammen med entreprenør i de nærmeste dagene, så det er foreløpig litt tidlig å si noe helt sikkert om de forskjellige fasene, sier Vikheim.

LES OGSÅ: Kjøpesenteret skiftet navn

Ferdig i 2019?

Prosjektet kan støte på utfordringer, opplyser han.

– Det er utfordrende å jobbe og grave i Oslo, man vet ikke alltid hva som dukker opp. Dette kan påvirke framdriften på prosjektet, men vi tar sikte på en ferdigstillelse innen utgangen av 2019.
 

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...