Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Ikke umulig å slå Bærum

Men det blir nok vanskelig for Lyn å ta seg videre i cupen.

DAGENS FØRSTE MÅL: Her setter Rune Isaksen inn 1-0-målet mor Brann 2 på straffespark. Dødballeksperten kan bli viktig mot Bærum, hvor Lyn må være dødelig effektiv på de sjansene som kommer. Foto: Alice Johansen

Lyn spiller bortekamp mot Bærum i cupens andre runde.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.05.2014 kl 14:07

OSLO:Onsdag kveld klokken 18.00 starter en veldig viktig kamp for 2. divisjonslaget Lyn. 1. divisjonslaget Bærum må nedkjempes om oslolaget skal klare å ta seg til tredje runde i cupen, og samle inn viktige kroner til klubbkassa.

Den oppgaven ser ikke Lyns Rune Isaksen på som helt umulig.

- Ikke så stor forskjell på divisjonene

- Vi må bare spille vårt spill, og har troen på at vi kan spille de ut i de periodene vi spiller bra. Forskjellen mellom 1.- og 2. divisjon er ikke så voldsomt stor. Bærum er jo nyopprykket, så vi ser ikke på det som noe umulig, men det kommer til å bli tøft, sier Isaksen.

Han scoret to av Lyns tre mål i sist serierunde, da Branns rekruttlag ble slått 3-0 på Bislett.

Nicolai Djupesland, som signerte under en amatørkontrakt med Lyn like før seriestart, scoret det siste målet i seriekampen.

23-åringen har vist seg godt frem på midtbanen som løpssterk og arbeidsvillig.

- Det er bare å klinke til, og prøve å gi full innsats. Vi skal på ingen måte undervurdere Bærum, sier Djupesland.

Håper på å låne ballen

Til tross for å være nyopprykket, har Bærum sanket 10 poeng på de seks første serierundene.

Men laget har gått på to smeller den siste tiden, med 1-0-tap for Sandefjord, og 3-0-tap for Alta.

Lyn-trener Finn Bredo Olsen ser på motstanderen som et pasningssterkt lag:

- Det er et godt fotballag som er veldig Barcelona-inspirert i spillestilen. De liker å beholde ballen, og har et veldig godt pasningsspill. Vi kommer sikkert ikke til å ha ballen mye, sier Bredo, og legger til:

- Men vi skal være med å spille vi og, men det blir et overtall i ballinnehav på dem.

NB: Vålerenga, Lyn og Grorud er de eneste oslolagene som er igjen i cupen. Vålerenga møter Elverum, mens Grorud skal møte 1. divisjonslaget Hønefoss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...