Nordre Aker Budstikke

Søkeresultat

Nyheter av: Karl Andreas Kjelstrup

Krever likebehandling

Krever likebehandling

Publisert:

Solemskogbeboerne er på ingen måte fornøyd med forslag til ny reguleringsplan for området. – Blant annet særregler om boareal-utregninger er helt uakseptabelt, sier velformann Tore Faller.

På gjengrodde stier

Publisert:

Begrepet "uberørt natur" er ikke å finne mange steder i Norge; mennesker har gjennom tidene flittig utnyttet naturens mange ressurser i jordbruk og sk...

Kutt som rammer de mest sårbare

Publisert:

Regjeringen er i full gang med å revidere både statsbudsjettet og løftene de har gitt noen av de mest sårbare gruppene i samfunnet: Psykisk syke, rusm...

Høyspent på Grefsen-Kjelsås

Publisert:

Det pågår en dragkamp om eiendomsverdier og miljø mellom Oslo Vei og beboere i nærheten av en høyspentleding på Grefsenplatået. Oslo Vei har fått pål...

Starter anleggsarbeidet til høsten

Starter anleggsarbeidet til høsten

Publisert:

Nå kommer en ny gang- og sykkeltrasse i Maridalen som del av et helhetlig ferdselsveinett gjennom den vakre dalen, sommer som vinter.

Nordre Akers

Nordre Akers "Fornebu-utbygging"

Publisert:

Visjonen til det nye Miljøforskningssenteret "Ciens" i Gaustadbekkdalen er ambisiøs. Blindern Vel passer på nærmiljøet.

Bystyret inn i høyspentsaken

Bystyret inn i høyspentsaken

Publisert:

Arbeidsgruppa i høyspentsaken har samlet over 300 underskrifter mot Oslo Veis "budkonkurranse". – Nå må bystyrepolitikerne ta stilling, sier Torbjørn Togstad.

Levende stille

Levende stille

Publisert:

Der elva renner og arbeideres historier ligger skjult, har 60 kunstnere sitt virke. Mari Krokann Berge har bodd på Frysja i 23 år.

En liten perle

En liten perle

Publisert:

Sogn Hagekoloni ligger et steinkast fra Ullevål stadion og Ring 3. Innenfor veggene i nummer 106 hersker det komplett ro og fargeharmoni.

Skapsjekk

Skapsjekk

Publisert:

En av fem boligbranner starter i det elektriske anlegget. Jordfeil, varmgang og kortsluttninger i slitne anlegg er gjengangere.

Frysjastock 2006

Frysjastock 2006

Publisert:

For tredje år på rad samles lokale band for å delta på musikkfestivalen Frysjastock. I år har arrangørene også fått med seg rap-duoen Karpe Diem.

Målkongen abdiserer

Målkongen abdiserer

Publisert:

Dag Halvorsen har overlatt toppscorertronen til Martin Hansen denne sesongen. Til høsten legger kapteinen skoene på hylla for godt.

- Takk for sjansen  og støtten

- Takk for sjansen og støtten

Publisert:

Sesongen til klubben så langt har vært veldig opp og ned, og vi har vært litt uheldige med alle skadene vi har hatt. Men det er sånn som man må regne ...

Opptur for motbakkeløp

Opptur for motbakkeløp

Publisert:

Motbakkeløp er den nye løpsmoten og nå har farsotten nådd Oslo. Mosjonister og eliteutøvere konkurrere side om side i naturskjønne omgivelser når Tryvann Opp går av stabelen til høsten.

- Vise hva vi kan!

- Vise hva vi kan!

Publisert:

De har vært svært engasjert i kunstnerisk arbeid med barn og unge. I dag inntar de selv Trikkehallen med både olje, stein og tekstil under navnet TrikkArt.

En gallerina er hjemme

En gallerina er hjemme

Publisert:

En løve skuler til venstre. En annen skuer til høyre. På hver sin søyle utenfor galleri Borg er det ingen av dem som ser rett frem. Der ligger Ullevål Stadion.

17 år og filmprodusent

17 år og filmprodusent

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:18

Forrige søndag (21.05.) var det krigstilstander på Langsetløkka. – Vi lager bare en reklamefilm, kunne den 17 år gamle produsenten og regissøren Torfinn Rønning Sanderud berolige.

- Drømmejobben er ledig!

- Drømmejobben er ledig!

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:19

Etter mange år som klubbsekretær for Kjelsås Idrettslag, skifter Elisabeth Folland beite.

Arbeidsuke på Engebråten skole

Arbeidsuke på Engebråten skole

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:17

I uke 20 og 21 var det arbeidsuke på Engebråten skole. Vår arbeidsoppgave i Nordre Aker Budstikke var å intervjue fire elever på 9. trinn for å finne ut deres syn på arbeidsuka.

Tur fra Solemskogen

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:33

I et innlegg i Budstikka 4. mai hevder Jan Wurtzel at planene om kunstsnøløype fra Solemskogen som bla. Kjelsås idrettslag står bak, truer vanlige tur...

Nei til undertrykking av kvinner og barn!

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:33

I uke 12 samlet borgelige konfirmanter i Oslo og resten av landet inn penger til humanistenes årlige innsamlingsaksjon: Frihetsaksjonen. Inntektene gå...

Vær forberedt på brann

Vær forberedt på brann

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:11

Brannvern er et felles ansvar. Det er viktig å holde hodet kaldt hvis det begynner å brenne, så hold brannøvelser hjemme med både barna og hybelboeren!

Søkkvåt moro på Nordberg

Søkkvåt moro på Nordberg

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:25

Johan (7) trekker kjørebrillene ned på nesen. Nordberg Grand Prix gledet nok en gang fartsglade barn og voksne.

Ibsen-stafetten

Ibsen-stafetten

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:23

Grefsen skole har akkurat spilt ferdig sin moderne versjon av Lille Eyolf.

Knuste KIL/Hemne

Knuste KIL/Hemne

Publisert: - Oppdatert: 01.06.2006 kl 11:28

Med seks fulltreffere og bare ett baklengs var Korsvoll overlegne i helgens viktige bunnoppgjør.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...