Nordre Aker Budstikke

– Ingeborg er full av overraskelser

Skulptør og smykkekunstner Ingeborg Riseng. Foto: FRYSJA KUNSTNERSENTER

– Jeg reiser mye, og henter med meg inspirasjon hjem til arbeidene mine, forteller smykkekunstner Ingeborg Riseng. Til helgen kan du besøke Ingeborg og de andre kunstnerne ved Akerselva.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2017 kl 07:47

KJELSÅS: Fremover mot jul presenterer flere av Frysja-kunstnerne seg i Nordre Aker Budstikke, som de også gjorde i lokalavisa før jul i fjor.

Ring - laget av Ingeborg Riseng.

Bare en

Fra pressemelding fra kunstnersenteret fortelles det at Ingeborg Riseng lager både brukssmykker, skulpturer – og skulpturelle smykker.

– Jeg reiser mye, og henter med meg inspirasjon hjem til arbeidene mine, og er særlig glad i Sør-Amerika og Østen. Jeg er veldig fascinert av det enkle når jeg opplever andre folkeslag og kulturer. Det kan være visuelle uttrykk – men også eksotiske frø eller blader, forteller smykkekunstneren.

Smykker av Ingeborg Riseng.

Full av overraskelser

Fra pressemeldingen fortelles det videre at Riseng har en markant stil, det er frodig og visuelt. Studerer man arbeidene nøye, kommer nye detaljer fram. Hun omtales som en kunstner full av overraskelser.

Riseng debuterte som kunstner i 1997, etter utdanning ved skulpturlinjen på
Kunsthøgskolen i Oslo Hun har en rekke utstillinger bak seg i inn og utland. Arbeidene hennes
varierer fra smykker på noen få gram til hundre kilos betongskulpturer. I år er hun
aktuell med utstillingen Natthagen i Galleri Soon.

Ingeborg Riseng lager smykker, men er også skulptør.

Julemarked

Til helgen er det tradisjonelle julemarkedet til kunstnerne ved Frysja kunstnersenter, og da åpnes dørene. Det blir mulig å få både besøke Ingeborg og de andre kunstnerne, og få et innblikk i arbeidene deres.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...