Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Ingen skal føle seg presset til å måtte velge idrett

Ivrige fotballbarn på Grefsen Stadion. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Idrettslaget vil legge bedre til rette for de som ønsker å drive med flere forskjellige idretter - lenge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2016 kl 11:52

KJELSÅS: Denne uka fortalte Nordre Aker Budstikke om Christian og Sander (15), som er supertalenter innen alpint. De trener hele uka, men også med annen idrett. Som blant annet fotball, skating, og tennis.

Christian Søvik og Sander Olsen, begge 15 år, veldig gode i alpint. Men holder fortsatt på med andre idretter også. Foto: PRIVAT

Gøy med variasjon

– Det er utrolig gøy å variere, selv om det også er mye variasjon i barmarkstreningen i alpint. Det er et annet miljø og en helt annen sosial setting å gå på andre treninger. Litt mer «low key» i noen idretter, sa blant annet gutta - her kan du lese hele saken.

Onsdag kveld samlet Kjelsås IL trenere og oppmenn til workshop - fortrinnsvis for gruppene 2001 - 2009 - også med foredrag og andre innspill.

Legge bedre til rette

– Kjelsås IL har nedsatt et sportslig utvalg, nettopp for å se på mulighetene for å legge bedre til rette for barn og unge som ønsker å trene i forskjellige sportsgrener, sier styreleder Ivar Christiansen i Kjelsås IL.

Styreleder i Kjelsås IL, Ivar Christiansen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Han fortsetter.

– Ingen skal bli presset

– Vår visjon er at klubben først og fremst skal sikre breddeaktivitet av god kvalitet - ingen aktive under 16 år og som ønsker å drive med flere idretter skal oppleve at de blir presset til å velge idrett.

Christianen oppsummerer fra møtet.

Bergsvand og Kyvåg

– Jeg gikk gjennom felles retningslinjer, Jo Bergsvand, styreleder for Kjelsås Fotball, snakket om hvordan han selv startet sin idrettskarriere og hvordan han som ny leder av fotballgruppa tenker. Frode Kyvåg fortalte om og ga eksempler på hvordan toppidrettsutøvere kan ha stor suksess selv om de driver aktivt i flere idrettsgrener.

Frode Kyvåg. Foto: KJELSÅS IL

I tillegg var det gruppearbeid på tvers av gruppene på samme alderstrinn.

– Det kom mange innspill som sportslig utvalg tar med seg i det videre arbeidet, sier Christiansen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...