Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ingen streik i kommunesektoren

Partene i kommunesektoren har kommet til enighet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2014 kl 07:45

OSLO: Klokka 08.14 melder NTB om at partene har akseptert riksmeglerens skisse.

- Det blir ikke streik. Jeg har lagt fram en skisse som partene har akseptert., bekrefter mekler Reidun Wallevik mandag morgen.

2.200 ansatte i Oslo kommune risikerer fortsatt å bli tatt ut i streik, ettersom Oslo kommune har egen mekling.

I LO risikerer 1.639 medlemmer å bli tatt ut i streik av Fagforbundet , i tillegg til 30 medlemmer i Fellesorganisasjonen og sju fra Skolenes landsforbund.

YS Kommune Oslo varsler streik for merkantilt personell på skolene, havneinspektører og trafikkbetjenter.

YS-organisasjonen Delta tar ut sju trafikkledere i Oslo havns trafikksentral, noe som vil føre til færre innkomne skip og et merkbart inntektstap for kommunen.

Delta planlegger også å ta ut 40 merkantilt ansatte ved 30 skoler i Oslo, noe som kan føre til at avgangselevers vitnemål blir forsinket. I tillegg skal Parat ta ut 28 medlemmer i Bymiljøetaten, de fleste av dem er trafikkbetjenter.

Klokka 09.16 mandag kom meldingen om at det heller ikke blir streik i staten.

FLERE NYHETER FRA DITTOSLO.NO:

Høyblokka blir stående, Y-blokka rives

Mann skutt i armen - én pågrepet

Masseslagsmål før Brann-kampen: - De fortjener ikke å kalles «casuals». De er pøbler!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...