Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ingen trikk til Kjelsås før i november

Skinnene skal byttes ut på Kjelsås - ingen trikk fra og med mandag.

Foto: Foto: Arkiv

Skinner skal skiftes ut. Arbeidet starter førstkommende mandag, og betyr buss for trikk fra Storo og opp Grefsenveien i flere måneder fremover.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2014 kl 09:43

KJELSÅS/GREFSEN: Førstkommende mandag starter utskiftning av skinner i Midtoddveien og i trikkesløyfa ved Trikkehallen på Kjelsås.

Av en brosjyre Sporveien har distribuert til beboerne i området, går det frem at arbeidene med utskiftningen av skinnene starter allerede mandag førstkommende.

Arbeidene skal pågå helt frem til 31. oktober.

Les også: Mandag stengte t-banen mellom Sinsen og Carl Berner

Buss for trikk

- Det betyr buss for trikk mellom Kjelsås og Storo i denne perioden, kan byggeleder i Sporveien, Viktor Johansson, bekrefte.

Trikken vil snu på Disen.

Les også: DEBATT: «Heia trikken!»

Anleggsstøy

I tillegg går det frem av brosjyren at det vil være "...nødvendig med skiftarbeider. Noe anleggsstøy må derfor påregnes utenom ordinær arbeidstid."

Arbeidene blir gjennomført fordi trikkeskinnene er "gamle og av dårlig kvalitet". I tillegg vil Vann- og avløpsetaten utføre omlegging av vann- og avløpsledninger gjennom området samtidig med oppgradringen av trikkesporene, går det det også frem av informasjonen fra Sporveien.

Mindre støy

Men når skinnearbeidene i Midtoddveien er ferdig, skal det bli en "støysvak og mer behagelig fremføring av trikk".

Les også: - Trikken må bygges ut, ikke legges ned

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...