Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ingen videre finaleplass for Radioclowns

Seier til progressivt rockeband fra Ski.

VINNERNE: Acrobasis vant regionsfinalen i Lillestrøm og skal videre til Namsos. - Vel fortjent, sier Radioclowns. Foto: Foto: Trine Solberg

Det var Ski-bandet Acrobasis som stakk av med seieren i Bandwagon-finalen i Lillestrøm i lørdag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2013 kl 10:17

NORGES VAREMESSE, LILLESTRØM: - Det var veldig fortjent at det var de som ble vinnerne, sier Radioclowns' trommis, Mathilde Degland, om Acrobasis.

En spennende og velarrangert låt

Det var konfransier Jørn Hoel som leste opp juryens dom etter konserten, og som kunne fortelle at det var Acrobasis som vant deres gunst med låta "Running Out Of Time". 

Bandet er et progressivt rockeband og består av Bendik Hvoslef-Eide, Eirik Fredsrud, Robin Lenning Larsen, Niklas Wilhelmsen og Helene Refvik Vinorum.

- Artisten skilte seg ut. Det er en spennende og velarrangert låt. Den inneholder elementer av ulike musikkformer og morsomme temaer på forskjellige instrumenter, leste Hoel opp fra juryens begrunnelse.

SE BILDER AV ALLE BANDENE I REGIONSFINALEN HER

- Sykt, utrolig, uvirkelig. Utrolig digg. Vi sto og ventet i spenning gjennom hele Big Bang-konserten, sa kvintetten Acrobasis rett etter at konferansier Jørn Hoel hadde ropt ut deres navn som vinnere. Les intervju med vinnerne i Østlandets Blad.

Fornøyde med å ha kommet så langt

Det var i alt åtte Bandwagon-band og artister fra Oslo og omegn på scenen i Norges Varemesse lørdag kveld. 

I tillegg spilte Bigbang og Vinni konserter.

Oslo-bandet Radioclowns gratulerer vinnerne og er storfornøyde med å ha kommet til regionsfinalen, men innrømmer likevel at de er litt skuffet. 

- Men det er en konkurranse og man må være forberedt på å ikke vinne, sier Torkel Skaug.

- Det var veldig mange flinke folk her i kveld.

Selv om bandet ikke skal spille i Namsos i november, har de flere konsertplaner fremover.

12 oktober spiller de på Hamrock, på Hammerborg fritidsklubb, og de spiller også på Kampen om Sætra på Hovseter.

Medlemmene i Radioclowns kommer fra Kjelsås og har spilt sammen siden de gikk i sjetteklasse. Nå går de sammen på musikklinja på Manglerud videregående skole.

LES OGSÅ: Radioclowns er Bandwagon-vinnere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...