Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Trenger sko og drakter:

Inviterer 50 flyktningbarn til fotballfest

Daglig leder og innehaver av Cageball i Nydalen, Ståle Fremstad, stiller lokalene i Nydalen til disposisjon for gratis fotballfest for flyktningbarna. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Leder av populære Cageball i Nydalen, åpner lokalene for gratis fotballfest for barna ved Torshov Transitmottak. Har du et par sko og kanskje en drakt til overs?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2015 kl 14:12

NYDALEN: Sammen med initiativtager Lars Fosdahl, ønsker daglig leder av Cageball i Nydalen, Ståle Fremstad, å lage en festdag for mange flyktningbarn.

Søndag førstkommende inviterer de til fotballfest på de populære innebanene i Nydalen.

– Privilegium

– Vi tenkte jo litt rundt hva vi kan bidra med, dette er jo en sak som berører mange. Når man er privilegert og kan bruke disse lokalene et par timer for å gjøre livet litt hyggeligere for barna, så synes jo vi at dette var en god ide. Kanskje som oppfordring også til andre som har muligheten til å lage til noe tilsvarende, sier Ståle, som møter Nordre Aker Budstikke i Nydalen.

Banene ligger klare, fra klokken 13.00 - 15.00 søndag skal det spilles fotball og bare ha det gøy. Et avbrekk fra hverdagen som flyktning på transitmottaket.

Les også: Hvordan kurere det å være mørkredd? Synne (20) skal sove alene i skogen i tre døgn!

Ekstra utstyr?

Men, det trengs jo litt utstyr kanskje? Derfor samler nå Lars og Ståle inn fotballsko og kanskje drakter eller treningstøy i forkant - i størrelse fra 14 - 15 år og opp til 18 år.

– Bare å komme hit og levere i åpningstiden fra klokken 16.00 - 22.00. Sko, drakter og-eller treningstøy, og annet fotballutstyr. Gjerne også 4-er og 5-er baller, oppfordrer Ståle.

Det være seg innesko, kunstgressko, gressko - alle fotballsko-variantene kan brukes.

Og blir det overskudd av utstyr levert til Cageball, så gjør ikke det noe heller.

Gjerne beholde sko og klær

– Det glemmes jo igjen en del utstyr her også. Vi har avtale med folk som sender videre til kanskje barnehjem og andre som trenger det i østeuropeiske land. Det vil vi jo gjøre med eventuelt overskudd fra søndagen også. Men selvsagt kan barna beholde utstyret om de ønsker, sier Ståle.

Les også: Dagfinn (84) lunken til kald mat i omsorgsboligen - smøret smelter ikke i grøten!

6000 barn

Helt siden 2008 har det vært Cageball i Nydalen, i fjor sommer ble det også utvidet med en etasje over de første banene. Og det er populært på Cageball, blant annet som flittig brukt bursdagsfeiring sted. Ståle forteller også at så langt i år har rundt 6000 barn spilt fotball på innebanene i Nydalen. Cageball har også avdeling i Trondheim.

Hold deg oppdatert! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...