Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Inviterer nabolaget på påskeeggjakt

Bli med på jakten etter påskeegg på Kringsjå, og vinn masse påskegodt. Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO

Her kan du finne påskeharen allerede neste uke!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2017 kl 12:02

KRINGSJÅ: SiO er klare som egg og inviterer studenter og nabolaget på Kringsjå til påskeeggjakt på Kringsjå Studentby onsdag 5. april klokken 16, forteller Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus i en pressemelding.

– Vi møtes ute og skaper påskestemning på Kringsjå studentby. Vi gjemmer 500 små egg på området og trekker en førstepremie. Det er et ferdig utklekket egg, et giga-egg fylt av påskegodt, sier Trond Bakke, direktør i SiO Bolig.

Foruten selve jakten på Det store egget, byr SiO også på en eggende hit-parade fra DJ Aftersun. Det blir kakao til alle og det deles ut påskeegg til alle.

DJ Aftersun egger til hit-parade under påskeeggjakten på Kringsjå Studentby 5. april. Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO

Skall, skall ikke?

– Når startskuddet går, er det om å gjøre å finne så mange egg som mulig. I år som i fjor satser vi på fair-play og at hardkokt oppførsel ikke fører frem, sier Bakke i pressemeldingen.

Barn fra SiO Barnehage på Kringsjå bidrar til å pynte utendørs på Kringsjå studentby i forkant av påskeeggjakten.

Området er pyntet av barnehagebarn fra nabolaget. Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO

– SiO ønsker at studenter, barn og naboer skal oppleve Kringsjå som en inkluderende og morsom studentby. Å møtes utendørs på denne måten, mener vi kan skape et godt miljø på studentbyen, sier Bakke.

Oppmøte er i Olav M. Troviks vei 56, et eggekast fra t-banestasjonen.

LES OGSÅ: Slik blir nye Kringsjå studentby!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...