Nordre Aker Budstikke

Stem nå:

Inviterer til gratis utekino, og du bestemmer filmen!

GJENGEN SOM INVITERER: Tamas Csorba (hotelldirektør, Thon Hotel Storo), Erwin Munar (daglig leder, Sumo, Unni Merethe Aasgaard (senterdirektør, Storo Storsenter), Terje Gangås (senterleder ODEON Oslo), Ørnulf Bagle (daglig leder, Los Tacos) og Jon-Erik Kristiansen (daglig leder, Johnny Rockets). Foto: Utlånt

Vil du se en skikkelig science fiction-klassiker, den ultimate dansefilm, tidenes feelgood sing-a-long, eller et gripende fengselsdrama? Stem nå!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.07.2019 kl 08:57

STORO: Fredag 6. september spenner Odeon opp lerretet langs veggen av Storobuen, der restaurantene Sumo og Pink Fish holder til. Storo Amfi, den nye uteplassen mellom kinoen, hotellet og restaurantne rigges til "kinosal".

Unni Merethe Aasgaard foran Storobuen og Storo Amfi hvor det blir utekino i september. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Det er Storo Storsenter, Odeon, Thon Hotel Storo, og restaurantene Sumo, Johnny Rockets og nyåpnede Los Tacos som sammen inviterer til filmkveld. De har sirklet inn fire alternative filmer som kan vises denne kvelden, men ikke blitt helt enige om en «vinner». Og det her du kommer inn. Nå kan du velge mellom Jurassic Park, Dirty Dancing, Frihetens regn og Mamma Mia!.

– Det er fire forskjellige filmer, i ulike sjangre, slik at det skal være et alternativ for enhver målgruppe, sier senterdirektør Unni Merethe Aasgaard på Storo Storsenter.

De har bevisst valgt seg starten av september, for å sikre at kvelden blir mørk nok. Samtidig er det lov å håpe på at det fortsatt vil oppleves godt og sommervarmt. Filmvisningen vil starte ca. kl. 21, og er gratis og åpen for alle. Vær og vind kan være avgjørende for det endelige tidspunket.

– Ta med sitteunderlag. Vi håper vi blir heldige med været, slik at folk vil kose seg med mat og drikke på uteserveringene før filmen, sier Aasgaard.


Her kan du stemme på hvilken film du vil se:

Frist for å avgi stemme er dessverre utløpt.

Klikk her for å se resultatet

(Du kan stemme én gang hver dag. Avstemmingen er åpen til og med 9. juli.)

Filmene

Jurassic Park: Steven Spielbergs klassiker fra 1993, science fiction-thrilleren og eventyrfilmen som handler om en fornøyelsespark på en øde øy hvor en eksentrisk forsker i all hemmelighet har klart å gjenskape dinosaurer. Et kraftig strømbrudd setter fornøyelsesparken ut av spill, de klonede dinosaurene går amok og bryter innhegningene, og gjestene i parken står midt i katastrofen.

Trailer:


Dirty Dancing: «(I've Had) The Time of My Life»… Trenger vi si mer? Romantisk drama og dansefilm fra 1987 med evig liv – og Patrick Swayze og Jennifer Grey i hovedrollene. På sommerferie faller overklassepiken Frances «Baby» Houseman for danseinstruktøren Johnny Castle. Hun får oppleve en for henne ukjent verden, men den unge romansen er ikke bare problemfri.

Trailer:

Frihetens Regn: Originalt The Shawshank Redemption, er en dramafilm fra 1994 basert på en novelle av Stephen King. Filmen skildrer Andys (Tim Robbins) liv i fengsel etter at han er dømt for mordet på sin hustru og hennes elsker, til tross for at han hevder å være uskyldig. I fengselet knytter han vennskapsbånd med medfangen Ellis (Morgan Freeman).

Trailer:

Mamma Mia (sing – a – long): Musikalfilmen fra 2008, der alle ABBAs største hits pakker inn historien om den kommende bruden Sophie som leter etter sin biologiske far. Etter å ha lest morens dagbøker finner hun ut at det er tre mulige kandidater. Og hun inviterer dem alle til bryllupet. Her finner vi et stjernegalleri bestående av Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth.


Trailer:

Amfiet

Dette er det andre store arrangementet i Storo Amfi, som sto klart tidligere i år. 1. juni ble det rigget opp scene til Musikkens dag.

– Det var første gange vi hadde et slik arrangement der, og fikk litt erfaring med det. Musikkens dag blir et fast arrangement for oss. Nå vil vi også teste utekino, og hvis det blir en suksess er dette også noe vi vil gjøre igjen, sier Aasgaard.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...