Nordre Aker Budstikke

Inviterer til møte om Grefsenveien

Svettern på Disen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Sporveiens folk vil stå klare til å svare på spørsmål om det store Grefsenveien-prosjektet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2018 kl 14:02

DISEN:3. desember stenger Grefsenveien for biler, fra Storo til Disen, begge veier.

Nå inviterer Grefsen og Disen vel til informasjonsmøte om det som skal skje i veien:

– Det blir åpent møte på Svetter’n neste neste tirsdag om stengingen av Grefsenveien. Sporveien vil informere og svare på spørsmål, prosjektleder Maria Suhr og kommunikasjonsrådgiver Sven Øvergaard kommer også, forteller Marianne Tveit i vellet.

SISTE: Nå vil de åpne Kjelsåsveien!

Hun forteller videre at det også er hengt opp plakater i nærområdet, sendt ut invitasjon til medlemmene i vellet, samt til FAU (Foreldrenes Arbeidsutvalg ved skolene) og til foreldre ved både Grefsen og Disen skole.


– Det er mange som lurer på hvordan det vil bli utover, tanken er at dette møtet kan bidra til at flere føler de får svar og blir hørt på bekymringer rundt situasjonen.

Møtet starter klokken 18.00 og varer til klokken 19.30, tirsdag 6. november.

Trafikken må fordele seg

«I dag er det 10.000 biler som kjører Grefsenveien daglig. Hvis like mange fortsetter å kjøre bil når Grefsenveien stenges, estimerer Sporveien at denne trafikken vil fordele seg med 1) 4000 biler sørover ned Kjelsåsveien ut på Ring 3 gjennom Muselunden, 2) 4000 nordover ut på Ring 3 ved Betzy Kjelsbergsvei og 3) 2000 biler over Kjelsås/ Frysja. Denne nye trafikkstasjon vil bety store endringer for både gående og kjørende i området, og påvirke både trafikksikkerhet og fremkommelighet.»

Står det blant annet i invitasjonen.

Sporveien er bedt om å informere om følgende i møtet:

  • Tidsrom for stenging
  • Tiltak i anleggsperiode
  • Sikring av skoleveier og myke trafikanter
  • Fremkommelighet for bilister
  • Kommunikasjon med og informasjon til beboere og nærmiljø
  • Ferdig resultat

HER KAN DU OGSÅ SE INFORMASJON PÅ VELLETS HJEMMESIDE

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...