Nordre Aker Budstikke

Inviterer til vintershow i terrengløyper for bil i Maridalen

Vinterføre i Maridalen i fjor. Onsdag gjentas arrangement. Foto: Torbjørn Buri

Vinterbilshow i Maridalen onsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2019 kl 10:58

MARIDALEN: Onsdag 30. januar klokken 16.30 kan du prøvekjøre biler på vinterføre ved Hauger gård i Maridalen.

– I fjor ønsket vi å lage et arrangement for venner og kunder hvor de fikk prøve alle Volvos nye modeller med AWD (firhjulstrekk) i riktige omgivelser. Vår bydel har mange bakker og det er viktig å kunne føle seg trygg når det er glatt og mye snø på veiene, derfor har vi med personlige serviceteknikere i alle bilene som gir tips og svarer på spørsmål, sier Lene Marie Gislerud i Volvo.

Vinterføre i Maridalen. Foto: Torbjørn Buri

Hun er selv fra Grefsen, og kanskje kjenner du igjen navnet eller ansiktet hennes? For ti år siden drev Lene Marie kafeen Hos Lene på Svetter’n, Grefsen og Disen velhus ved Nordre Åsen. Hun var også deltaker i Farmen på TV2. Nå jobber hun med salg i Volvo, og er med å arrangere en vinterlig bilfest «på hjemmebane» for andre gang.

Lene Marie Gislerud fra Grefsen. Foto: Utlånt


– Hauger gård var et magisk sted med de rette omgivelsene i fjor og vi håper derfor at enda flere vil komme til oss i år. Vi har en påmeldingsgrense på 400 personer og nå er det ca. 400, hvorav 70 barn, som har meldt seg på.

For å ha kontroll på mat, drikke og logistikk ønsker hun at de som kommer kontakter Bilia på Økern for påmelding.

Programmet blir som i fjor, forteller Lene, med servering at mat, og tre kuperte og utfordrende billøyper inni skogen. Og det blir lyssetting som gjør alt magisk mellom snødekte trær, lover hun.

– Men i år har vi også tilrettelagt opplegg for barna med ponniridning, traktorkjøring med slede og en snowboardpark for de aller minste.

Det blir aktiviteter også for se små, forteller Lene Marie. Foto: Torbjørn Buri


Og skulle noen lure: Selv om ponniene er tilgjengelig for alle, må du ha gyldig førerkort for å kjøre bilene.

Arrangementet har navnet «Volvo AWD Test Drive». AWD er navnet på Volvos biler med firehjulstrekk.

– Vi stiller med alle våre nyeste modeller, inkludert nyheten Volvo V60 Cross Country! Dette vil være første anledning til å prøvekjøre denne bilen, sier Gislerud.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...