Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Iskald opplading for Vålerenga

Se VIF-spillerne svømme under isen her!

Foto: Foto: vif-fotball.no

Vålerengas eliteserielag har koblet av med skogstur og isbading denne uka. Se bildene!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2014 kl 17:14

NORDMARKA: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal er kjent for å holde hodet kaldt fra straffemerket. Og denne uka har blitt kjølig for mange av spillerne i VIF, etter at sjefen sjøl sendte gutta ut i Nordmarka på teambuildingstur.

- Vi er på god vei til å få et kollektiv her som virkelig har lyst til å komme seg opp og frem. Da er det artig at de får noen oppgaver som de ikke får ellers, de må løse dette sammen i felleskap og bli bedre kjent med hverandre utenfor banen også, sier Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

Se bildeserie fra isbadingen her!

Isbading

Om temperaturen er høy på treninger inne i Vallhall, nådde den frysepunktet - og vel så det - da Vålerenga-spillerne måtte svømme under isen på Sognsvann. 

Det var fem kuldegrader i lufta og tidlig om morgenen da fotballspillerne kastet seg uti det kalde vannet i Nordmarka.

- Det var en tøff opplevelse, en veldig kald opplevelse. Jeg tror ikke det er så mange som gjør dette frivillig, stotrer Niklas Gunnarsson frem etter badingen.

Se video fra badingen på vif-fotball.no!

Mental utfordring

Det måtte naturlig nok noen motiverende ord til for å få Vålerenga-spillerne i vannet.

- Denne dagen kommer dere til å huske om ti år. Vil dere huske den som et nederlag, eller vil dere huske den som en seier, sa instruktøren før badet.

Og etter vel gjennomført svømmeøkt, var det flere Vålerenga-spillere som så positivt på det hele.

- Nå er jeg utrolig fornøyd, og jeg tror de andre gutta er det samme, sier Niklas Gunnarsson.

- Det var rett og slett godt med et bad, siden vi brukte oss så mye i går. Vi fikk jo ikke dusja i går kveld, repliserer Simon Larsen.

Flere bilder fra isbadingen kan du se her!

Les også: Se Vålerengas treningskamper på dittOslo.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...