Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Iskrigerne Chicitas fra Ullevål

DEBUTKAMPEN: Chicitas-jentene etter debutkampen mot Drammen BK. Bak fra v: Milla,Hannah, Maja og Ingeborg.Foran fra v: Natalia, Nora og Erle. Liggende foran:Stine Emilie Pedersen (innlånt for anledningen fra Chicas, Ullevål ILs eldste jentelag.)Foto: Øyvind Sakshaug

Første kampen for de aller yngste chicitas'ene fra Ullevål, og med "heorisk innsats" fra jentene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2015 kl 14:04

ULLEVÅL: De yngste Chicitas-bandyjentene fra Ullevål IL spilte i forrige uke debutkamp mot Drammen BK.

Heroisk innsats

Hovedansvarlig for Ullevål Bandy, Stig Pedersen, i klubben forteller.

Forrige uke debuterte vårt yngste jentelag, Chicitas, i kamp mot Drammen BK på Marienlyst. Kampen ble jevnspilt og våre jenter som kun har hatt noen få treninger sammen, viste et samspill som lover veldig godt for fremtiden. Til tross for et knepent tap 2-3, fikk vi se heroisk innsats, til tider imponerende samspill og herlige enkeltprestasjoner, forteller Stig.

Trenger flere

Han legger til at Chicitas er et lag bestående av jenter i årsklassene 2003-2006.

- Dette er allerede en fin gjeng, men vi trenger alltid flere jenter på isen, så kjenner du noen som har lyst til å bli med, er de velkommen på trening på onsdager kl. 16.30-18.00 på Bergbanen, inviterer Stig og Ullevål IL.

Tips Nordre Aker Budstikke! Send oss en e-post!

- Satser på damelag

- For oss som jobber med jentebandy er det fantastisk å se at vi nå får på plass rekrutteringen, en helt avgjørende faktor for å skape kontinuitet i årene som kommer. På jentesiden har vi en klar målsetning om å kunne stille med et damelag i seriespill i løpet av få år, forteller Stig.

Med et rekrutteringslag på plass, styrkes muligheten for å lykkes med jentesatsingen.

- På lengre sikt og vi skaper en god arena for utvikling av ferdigheter, samhold og mye moro blant bandyjentene, sier han.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 har Nordre Aker Budstikke blitt ren nettavis på nab.no

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nye, grais nyhetsbrev!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...