Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Iskrigerne har nok hatt mye moro

Bånn gass på isen ved Ullevål - gratis bandyskole har det vært gjennom sesongen. Foto: ULLEVÅL BANDY

Gratis skøyteglede for mange barn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2017 kl 16:54

ULLEVÅL: I morgen - lørdag - er siste lørdagen for i denne sesongen, med gratis bandyskole i regi av Ullevål IL.

Foto: ULLEVÅL BANDY

– Vi har i løpet av sesongen bidratt til skøyteglede for mange barn. Bergbanen på Ullevål har vært en viktig arena for mange i løpet av vinteren, forteller Frode Lukassen - styremedlem i Ullevål Bandy.

Ikke minst har også bandyklubben bidratt med snø (!) til langrennsfolket - les egen sak her.

Foto: ULLEVÅL BANDY

Overraskelse

I løpet av sesongen har opp mot 80 barn vært samlet til skøyteglede på isen på lørdagene. I morgen er det avslutning.

– Alle som møter på avslutningsdagen får i tillegg til den tradisjonelle solbærtoddyen, diplom og en liten overraskelse. Selv  om bandyskolen er over, så fortsetter vi med trening for alle årstrinn, slik det er beskrevet i vedlagte flyer.

Lukassen forteller om en aktiv klubb med spillere fra de fleste skoler i Bydel Nordre Aker, og skøyteinteressen vokser.

Foto: ULLEVÅL BANDY

Flere jenter

– Spesielt gledelig er det å se at vi nå har stadig fler jenter som spiller bandy. Ullevål har i år lag både i lillejenter ( fra 09 -04) og U17 hvor vi har deltatt i Jenter Interkrets.

Ikke bare sosialt på isen ved Ullevål, kafeen er også åpen.

– Bergbanen vil være åpen for publikum i hele vinterferien og vi håpe også å  kunne tilby åpen kafe alle dager. Isen blir liggende på Bergbanen til midten av mars, tror Lukassen.

Foto: ULLEVÅL BANDY

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...