Nordre Aker Budstikke

Ivar lurer på om du har et par timer ledig 20. oktober

For å være med å samle inn penger til kampen for fattige kvinners rettigheter, i regi av TV-aksjonen 2019. Det trengs bøssebærere: – Bare å sende SMS, oppfordrer Ivar Christiansen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2019 kl 14:54

KJELSÅS/GREFSEN:Fra pressemelding fra TV-aksjonen 2019 står det blant annet følgende:

«I samfunn der halvparten av menneskene hindres i å delta, mister man halvparten av mulighetene! I år går TV-aksjonen til inntekt for CARE - en hjelpeorganisasjon som kjemper for fattige kvinners rettigheter over hele verden. Arbeidet finansieres av private givere i Norge i samarbeide med Norad, utenriksdepartementet og representanter fra næringslivet.

Care er ikke tilsluttet noe politisk parti, religiøs gruppering eller ideologi, men arbeider for kvinners rettigheter og for at alle skal leve et verdig liv. Mye av tankegangen handler om hjelp til selvhjelp: hvis kvinner gis ansvar, utdanning og arbeide, vil de selv finner veien ut av fattigdommen. Skape et bedre liv for seg og sine familier og utfordre maktforhold og tradisjoner som undertrykker og ødelegger.»

Videre står det at det å løfte kvinner, har vist seg å være den mest effektive måten å redusere den totale fattigdommen i et samfunn på. Og derfor jobber CARE aller mest med kvinner – fordi det hjelper hele samfunnet vi lever i.

Nordre Aker ga over gjennomsnittet

TV-aksjonen er verdens største dugnad, og for mange har det blitt en årviss tradisjon - å trosse høstmørket, og bære bøsse rundt i lokalmiljøet.


Ivar Christiansen fra Grefsen engasjerer seg igjen i TV-aksjonen i området Grefsen og Kjelsås, og oppfordrer folket til å melde seg som bøssebærere:

– Til sammen i Nordre Aker forrige år ble det samlet inn 2.490.301 kroner, eller kr. 49,08 per innbygger. Dette er 3,44 kroner over landsgjennomsnittet, og 8,03 kroner over snittet i Oslo. TV-aksjonens komité på Grefsen og Kjelsås organiserer det største innsamlingsområdet i Nordre Aker, i godlynt konkurranse med de tre andre komitéene - henholdsvis Nordberg, Ullevål og Bakkehaugen.

– Send en SMS

Vil du og kan du være med å bidra med å bære bøsse på Grefsen og Kjelsås søndag 20. oktober?

– Bare å sende en SMS, enten direkte til Ola Borander 92261415, eller til Ivar Christiansen 91610873. Eller du kan melde deg som bøssebærer her, eller via tlf. 02025.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...