Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ivrige tredjeklassinger viste talent

Idun Tonesdatter Berge (9) og Eline Veslum Lundberg (9) danset og sang Skal vi lage snømann, fra Disney-filmen Frost. Foto: Foto: Janina Lauritsen

Etter inspirasjon fra Norske Talenter lagde tredjeklasse på Aktivitetsskolen Grefsen sitt eget talentshow - Grefsen-talenter. - Ingen hjalp oss, vi har gjort alt selv, sier Mahnoor Ahsen (9).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Leo Aleksander Svendsen (9), Simen Haug Hansen (8), Mahnoor Ahsen (9) og Johanne Bakken Blystad (9) viste danseglede under Grefsen-talenter. De forteller at de har øvd i nesten tre måneder, før de endelig fikk vise frem resultatet for foreldre og medelever. 

 

 

- Vi har hatt det gøy! Men det var litt skummelt å opptre, innrømmer de. 

 

- Jeg fikk vondt i tommelen da jeg danset! Det var litt lite plass å danse på, sier Leo Aleksander mens han ivrig måler opp plassen de fikk til rådighet på gulvet. 

 

- Ingen hjalp oss med å lage dansen, vi har gjort alt selv, sier Mahnoor stolt. 

LES OGSÅ: Østensjø barne- og ungdomsteater fikk bydelsprisen

 

Populært å synge Disney-sanger 

 

Johanna Nøvik Becke (8) og Isabella Ademaj (8) , sang Disney-sangene Let it go og You can come to me. 

 

De to jentene koste seg under forestillingen, og de var ikke redde for å synge på engelsk. 

 

- Det var kjempegøy, men også litt skummelt, sier de. 

 

Idun Tonesdatter Berge (9) og Eline Veslum Lundberg (9) danset og sang Skal vi lage snømann, fra Disney-filmen Frost. 

 

- Det har vært gøy å være med på Grefsen-talenter. Vi vil ha mer av det, sier de to jentene og konstaterer at det er gøy å gjøre noe annet enn å bare lese og regne. 

LES OGSÅ: Penger til allidrett, treklatring eller speiding? 

 

Fikk idéen fra Norske Talenter

 

- Det er så mange talenter her, sier baseleder på 3. trinn, Rachid Elazzouzi. 

 

Grefsen-talenter startet for tre måneder siden, og de som ville kunne melde seg på. De fikk idéen etter TV-programmet Norske Talenter. 

 

- Barna har fått planlegge alt selv. Hva de ville opptre med, og hvem de ville være på gruppe med, sier han stolt. 

 

LES FLERE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE HER 

 

 

 

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...