Nordre Aker Budstikke

Jakten på suppetallerkner i nabolaget

17. maibordet i frivillighetssentralen. Foto: Kristin Tufte Haga

Fortsatt restriksjoner og ganske stengte dører, men på Frivillighetssentralen på Grefsen så er det fullt mulig å gjøre noen gode loppekupp likevel - hele året.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Nordre Aker Budstikke er innom Frivillighetssentralen Grefsen-Kjelsås i Glads vei. Det haster litt, kanskje har de noen pent brukte suppetallerkner?

En alltid sprudlende daglig leder Kjersti Vasli forteller at de holder åpent i pandemien også. Mye blir også satt utenfor om morgenen, av det de har til salgs gjennom frivillighetssentralen. Mens inne bugner det av veldig mye forskjellig - klær, kopper og kar og mye, mye mer.

Det er også lagt ut flere bilder på sentralens facebookside så kan man ta en titt og se om noe frister. Det ligger også bilder på sentralens hjemmeside. Eventuelt kan man ta kontakt med sentralen og avtale nærmere om eventuelt kjøp.

Også nye uåpnede ting selges, som denne dukken Kjersti her holdee. Foto: Kristin Tufte Haga

Foto: Kristin Tufte Haga

Spennende planer

Men det er flere spennende ting på gang, og frivillighetssentralen har slett ikke ligget på latsiden gjennom pandemien.

– Vi har spart penger, og har nå fått på plass et helt nytt kjøkken, fra Ikea, viser Kjersti stolt frem inne i bygget i Glads vei, som ligger i etasjen under menighetslokalene.

– Det som er planen er å åpne opp for et lite kaféutsalg her, med en koselig sitteplass inne og ute. Vi tenker også en utgang til, rett ut fra stuen eller oppholdsrommet her. Og ute blir det god plass, også til mange barnevogner. Her får de i hvert fall ikke kjeft for å oppta plassen med vogner, ler Kjersti.

Kjerst Vassli forteller om kafeplanene i frivillighetssentralen. Foto: Kristin Tufte Haga


Det nye kjøkkenet. Foto: Kristin Tufte Haga

Hjelper andre eldre

Men det er ikke bare tilbud ved sentralens lokaler inne og utenfor. De frivillige jobber også hjemme hos eldre og folk som trenger hjelp, for eksempel til handling, hagearbeid, og andre gjøremål.

Varene satt ut, linselus og frivillig Svein med på bildet. Foto: Kristin Tufte Haga

Kort jakt

Og jakten på suppetallerkner i nabolaget? Den ble kort. Det er nesten for mye å velge mellom på frivillighetssentralen - servise med blomster, med border, med farger, med gullkant eller helt «basic». Men seks nye suppetallerkner ble det i sekken. Hvite, hele og fine. Og prisen? 60 kroner. Og det var full pris - for alle seks.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...