Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jakter innbruddstyv med boblejakke

Politiet søkte i området rundt Myrerjordet torsdag kveld - her fra Nordhagaveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

En mann løp fra stedet da han ble tatt på fersken i et innbruddsforsøk torsdag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2015 kl 21:43

GREFSEN: Like før klokken 21 torsdag kveld meldte oslopolitiet på Twitter at de søker etter en «mulig innbruddstyv» i Nordhagaveien på Grefsen.

«En mann hadde forsøkt å komme seg inn i en leilighet, men ble oppdaget av huseier. Han løp fra stedet», skriver politiet.

Nordre Aker Budstikkes journalist på stedet forteller i 21-tiden om mye politi som søker etter gjerningsmannen, både fra bil og motorsykkel, på veiene i området rundt Myrerjordet.

Ifølge vitneobservasjoner skal det være «en mann med masse klær og en bag».

– Hundepatruljen søkte etter mannen, men mistet sporet etterhvert, sier operasjonsleder Rune Ullsand til Nordre Aker Budstikke.

Politiet stoppet like etter alle biler i Kjelsåsveien ved Prix og spurte om de hadde observert en løpende mann med stor boblejakke, forteller journalisten på stedet.

Politiet ønsker tips fra publikum ved observasjon.

Operasjonsleder forteller klokken 21.40 at politiet har kontroll på en person, men det er foreløpig uklart om det er gjerningsmannen. Nordre Aker Budstikke oppdaterer saken.

LES OGSÅ: Hvor er de hen? – Gi meg en flyktning!

(Saken fortsetter under bildet)

Politiet stoppet bilister ved Prix i Kjelsåsveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Innbrudd på Nordberg

Tirsdag ettermiddag var det også et innbrudd i bydelen, i Langmyrgrenda på Nordberg. Den kvinnelige beboeren i huset oppdaget at noen hadde tatt seg inn i huset mens hun var hjemme.

LES OGSÅ: Mariann var hjemme da innbruddstyven slo til: – Det er veldig ekkelt

– Innbruddstyven har trolig tatt seg inn gjennom et åpent eller ulåst vindu. Han var ikke truende og stakk av da han ble oppdaget, sa operasjonsleder Rune Hekkelstad til Nordre Aker Budstikke.

Politiet var på stedet etter kort tid og satte i gang søk med hundepatrulje. De fulgte et spor etter tyven et stykke, før det forsvant.

Det ble trolig ikke stjålet noe i hendelsen, men saken vil bli etterforsket av politiet.

LES OGSÅ: Kriminell bande tatt for flere innbrudd i Oslo

Ruteknusing på Nordberg skole

Søndag ble en mannsperson observert mens han knuste ruter på Nordberg skole.

– Det skal ha vært en mann som gikk rundt og knuste ruter med en stein, opplyste operasjonsleder Finn Belle til Nordre Aker Budstikke søndag kveld.

Ifølge melderen som ringte politiet skal gjerningsmannen ha virket ustabil. Søket etter gjerningsmannen var resultatløst.

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...