Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Jeg håper de får brukt pengene til noe bra

Fra venstre Nora og Mari på post for flyktningene. Foto: PRIVAT

– Jeg overnattet hos Mari, så begynte vi å tenke på hva vi kunne selge for å skaffe penger til Flyktninghjelpen, forteller Nora.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2015 kl 20:40

KJELSÅS: Nora og Mari fra andre klasse ved Kjelsås skole ville gjerne bidra til Flyktninghjelpen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Lørdag benket de seg ned ved Kjelsås Dyreklinikk i Midtoddveien på Kjelsås, og solgte blant annet kaffe, vafler og saft.

Men det hele begynte med at Nora skulle overnatte hos Mari.

– Hva kunne vi selge?

– Jeg overnattet hos Mari, og så begynte å tenke på hva vi kunne selge for å skaffe penger til flyktninghjelpen, forteller Nora.

Jentene begynte å lage vafler, saft og kaffe.

– Vi satte oss utenfor dyreklinikken ved Kjelsås. Det var mange som ville kjøpe, noen bare ga oss også penger til flyktninghjelpen, forteller jentene.

– Håper pengene går til noe bra

Og pengene strømmet inn.

– Vi tjente 511 kroner, pappan til Mari sendte pengene inn med en gang. Jeg håper at pengene blir brukt til mat og klær, forteller Nora.

– Det gikk mest vafler og minst kaffe. Jeg håper pengene går til noe bra til flyktningene, sier Mari.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...