Nordre Aker Budstikke

Ramponerte bilen til Roy:

«Jeg hater dere, jeg hater dere!»

Roy Jensen og kona fikk en veldig ubehagelig opplevelse, natt til tirsdag. Takstein ligger fortsatt igjen på taket av bilen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ekteparet hadde lagt seg, da de plutselig hørte skrik og bråk utenfor huset. Der sto en mann og ramponerte bilen - med blant annet takstein.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.06.2018 kl 07:11

KJELSÅS: Bilen har mange og tydelige skader etter ramponeringen, natt til tirsdag. Takstein ligger fremdeles igjen på biltaket, speilene er helt ødelagte, det ene også revet helt av. Det er bulker og riper i mange steder.

– Fikk nesten sjokk

– Vi hadde lagt oss, ved midnatt. Men så våknet vi ganske fort til bråk og skrik utenfor her. Vi fikk nesten sjokk da vi så ut, en voksen mann sto og kastet takstein på bilen vår, samtidig som han slo og sparket i den. Han ropte også blant annet: Jeg hater dere, jeg hater dere! Vi ble veldig redde. Vi ringte politiet, og ble rådet til å bli inne, noe vi også gjorde, forteller Roy Jensen i Midtoddveien.

LES OGSÅ: Kommunen laget turvei gjennom hagen til Eva, overså at det var privat grunn

Det ble mange skader på bilen til familien Jensen, natt til tirsdag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Familien Jensen er fortsatt preget av hendelsen, tidlig tirsdag morgen. De kjenner ikke mannen fra tidligere. Men et annet par som kommer til da lokalavisa er på stedet, forteller at de også har møtt på mannen i skogen, og som blant annet skal ha ropt: «Jeg skal drepe dere».

Med hundepatrulje

Politiet kom kjapt til familien Jensen i natt, også med hundepatrulje.

– Slik vi oppfattet det, så har mannen en leir, eller et slags bosted, rett inne i skogen her, forteller Roy Jensen videre.

Det betyr i området ved den populære grus- og turveien som blant annet går fra Kjelsås og til Monsetangen og Sanner gård.

LES OGSÅ: Inga Lita (82): – Personlig er jeg sliten, trett og oppgitt av å være instruktør for sykepleierelever som ikke en gang vet navnet på de enkelte kroppsdelene våre. Jeg har brukt papir og blyant, tegnet og fortalt.


Bulker og riper på flere steder på bilen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Politiet har ikke twitret noe om hendelsen fra i natt. Men operasjonsleder Per Ivar Iversen ved Oslo politidistrikt, forteller at de fikk melding om mannen og hærverket, noen minutter etter midnatt, da lokalavisa tar kontakt tidlig tirsdag.

– Vi fikk melding om hendelsen fire minutter etter midnatt. Vi rykket ut med hundepatrulje, og det ble pågrepet en mann en time etter meldingen. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Vi oppretter sak. Mannen er mistenkt for hendelsen og skadeverket, og han vil etter planen bli avhørt i dag, sier Iversen som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...