Nordre Aker Budstikke

– Jeg våknet av lydene

Skiltet på ene siden av Doktor Smiths vei, til høyre fra Grefsenveien, og det skiltet beboeren mener ble lagt i bakken natt til søndag.

Ifølge beboere respekterer ikke alle bilister innkjøring forbudt-skiltene ved Doktor Smiths vei, slik Nordre Aker Budstikke tidligere har omtalt. Nå ligger skiltene nede for telling.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2020 kl 08:21

GREFSEN: I våres omtalte Nordre Aker Budstikke innkjøring forbudt-skiltene ved Doktor Smiths vei inn fra Grefsenveien, beboere mente at skiltene var lite synlige, og at flere bilister likevel kjørte inn veien fra Grefsenveien - her kan du lese den tidligere saken.

Nede for telling

Nå ligger skiltene på begge sider av veien, på bakken, også da Nordre Aker Budstikke er på området mandag kveld:

– Det ene skiltet kan jeg ikke gjøre rede for, men det andre skiltet ble nok revet ned av noen som var på stedet natt til søndag. Jeg våknet av lydene, og jubel, da noe samtidig bråkte. Da jeg så at skiltet lå på bakken neste dag, skjønte jeg jo sammenhengen, ifølge Lene Siljeholm Christiansen, og som bor i veien.

Skiltet på oversiden av Doktor Smiths vei på Grefsen.

Hun fortsetter:


– Nå er begge skiltene nede, og bilene kjører inn som før. Det er snart skolestart og det bor seks skolebarn bare i de to nederste husene i veien her, og flere oppover i veien. Det er utrolig at noen velger å rive ned skilt som er satt opp av trafikksikkerhetsmessige grunner. Det er uforståelig at det skal være så vanskelig å ta den lille "omveien" via Grefsen allé, for å kjøre videre oppover eller nedover Doktor Smiths vei. Det klarer i hvert fall vi som bor her hver dag!

Men det kan kanskje bli en snarlig løsning på skiltene, for Bymiljøetaten er varslet, ifølge Lene Siljeholm Christiansen:

– Tidligere i dag var det en fra Bymiljøetaten innom her, kan hun fortelle.

Nordre Aker Budstikke har tidligere i dag kontaktet Bymiljøetaten for en kommentar i saken, men har i skrivende stund ikke lykkes i å motta noen kommentar.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...