Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jente satt fast i lekestativ

Foto: BRANN- OG REDNINGSETATEN

Brannmannskapet måtte hjelpe jenta løs.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2016 kl 11:41

VOLDSLØKKA: Søndag ettermiddag, Brann- og redningsetaten oppsummerer på facebook:

– Redningsbil 9-6 og 9-7 måtte i dag rykke ut til en jente som satt fast i et lekestativ på Voldsløkka. I nødmeldingen inn til 110-sentralen kom det fram at hun hadde smerter, og derfor ble Redningsavdelingen umiddelbart sendt opp til Voldsløkka for å bistå. Redningsleder Kim forteller fra hendelsen, skriver Brann- og redningsetaten.

LES OGSÅ: Eldre serveres kald mat

I toppen

Videre:

– Når vi ankommer lekeplassen så observerer vi en ung person i toppen av lekeapparatet. Vedkommende begynte å få rimelig vondt, og vi ønsket å henne ned skånsomt, men fort. Utfordringen vår var at vi kunne ikke klatre opp i lekeapparet, da vaieren som hadde surret seg rundt jentas kropp strammet seg til.

Derfor ble det satt opp stige.

LES OGSÅ: Enorm interesse for dette huset - solgt flere millioner over pris

Sikre jenta

– Så sendte jeg opp en redningsmann for å sikre henne samtidig som vi skulle få henne løs. Ved hjelp av frigjøringsverktøy fra redningsbilen fikk vi klippet løs vaieren som satt fast rundt jenta. Når vi fikk frigjort henne tok ambulansepersonell over jenta, slik at hun fikk medisinsk tilsyn, ifølge Brann- og redningsetaten. .

LES OGSÅ: BI puster NHH i nakken

Alt i alt gikk uhellet godt, og oppdraget vel løst.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...