Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jentehåndballens fremtid

Kjelsås håndball vokser, og det synes godt på jentesiden

Kjelsås håndballgruppe blir bare større og større, og det synes veldig godt på jentesiden.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2013 kl 09:54

KJELSÅS: - Totalt sett har det vært en solid økning fra 2009 til 2012, med nesten 200 flere medlemmer i håndballgruppa fra 373 til 560. Vi har flere spillere i år, sammenlignet med i fjor. Men antall for 2013 har vi ikke før om et par måneder, forteller sportslig leder i Kjelsås Håndball, Anders Pettersen.

Allerede mange

Og det gror godt på jentesiden. For eksempel teller nystartede jenter 05 allerede 25 stykker.

- De har kun trent noen få ganger, og er allerede veldig mange. Litt uvanlig. De blir vel over 40 stykker etter hvert de også, tror Pettersen.

For både jenter 04, 03 og 02 er over 40 spillere.

Trenger mer halltid

I fjor høst åpnet nye Kjelsåshallen.

- Usikkert hvor mye den nye hallen har hatt å si for rekrutteringen, men det er klart at den har gjort reiseveien enklere. Selv om vi fremdeles må reise en del. Vi har også  treningstid i Haugerudhallen, Norges Idrettshøyskole, Oppsal Arena, Engebråtenhallen, og trening i hallen på Grefsen stadion.

- Så man kan trygt si at det fortsatt er behov for halltid på Kjelsås, sier Pettersen.

Håndball i AKS

- De siste 3 årene har vi hatt fokus på å ansette trenere det første året spillerne spiller håndball (Kjelsås mini). Dette har blitt veldig godt tatt imot av foreldrene, og det har nok vært med på å øke rekrutteringen. Vi har også et samarbeid med Kjelsås og Grefsen Aktivitetsskolen. Her stiller vi med trener til barna, forteller Pettersen.

Mari og Sunniva er to av veldig mange ivrige småjenter i Kjelsåshallen, hver torsdag. Som nevnt har det nystartede 05-laget allerede 25 spillere.  Og det er grunner til det.

- Håndball er veldig gøy, også å spille kamper, forteller Mari.

For det har jentene forsøkt seg på. 

 -Det er veldig fint at man ser igjen skolevenner også på håndballtreningen, legger Mari til.

Sunniva er også inspirert av storesøster.

- Jeg har sett mye på kamper når storesøsteren min spiller. Håndball er gøy, og jeg kan være på trening sammen med vennene mine. Det er bra, for da kan vi også spille mot hverandre, og lage turnering, synes  Sunniva.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...