Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jentene inviterer til gratis nettkafe

Jentene er klare i Kjelsåsveien 114 på torsdag - en gutt har sneket seg med på bildet, men det er jentene som holder kurs. Foto: Eldre at Nett UB

Men nå lønner det seg å være litt «eldre»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2017 kl 08:03

KJELSÅS: Som 55+. For det er den gruppa jentene inviterer til gratis nettkafe - i regi av Foss videregående skoles entreprenørskapsprosjekt.

Torsdag

Lokasjon er Kjelsåsveien 114, tre av jentene er fra Kjelsås og Grefsen, de to andre fra Nordstrand.

– Torsdag 16. mars klokken 13.00 inviterer vi til nettkafe. Vi er en ungdomsbedrift fra Foss videregående skole som ønsker å hjelpe dere med det dere måtte ha av spørsmål innenfor mobil, nettbrett og PC, forteller jentene.

Foss-jentene, fra venstre Henryette, Therese, Ida, Iselin, og Maria Foto: Eldre at Nett UB

LES OGSÅ: Nydalen vgs-gutta har egen treningsbusiness

LES OGSÅ: Elevene fra videregående skole vil hjelpe barna til å finne treningskompiser

Gratis inngang

Kaféen vil finne sted i dette bygget i samme etasje som legesenteret, i kontoret til All or Nothing Coaching.

Det koster som nevnt ikke noe å være med på opplæringen, men det vil bli solgt kaffe og kaker.

Her kan du lese mer om de driftige jentene.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...