Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jentene viste muskler

Kjelsås håndballjenter har kvalifisert seg til Bring-serien, og var skikkelig på i helgen. Foto: Ole Arild Svendsen

Og feide all mostand utover sidelinja i helgens Bring-runde.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2017 kl 17:44

KJELSÅS: Kjelsås jenter 16 har kvalifisert seg til Bring-serien, hvor de beste lagene er samlet. Første runde gikk i helgen i Kjelsåshallen, og jentene var overlegne.

Alta og Trondheim

I første runde av cupen forrige helg, fikk Kjelsås besøk fra Alta og Trondheim. Etter felles frokost i Kjelsåshallen klokka 8.15 på søndag.

I følge Kjelsås håndball og hovedtrener Anders Holand Pettersen har jentene som første mål å komme blant de tre beste i sin pulje, som kvalifiserer dem til sluttspill.

Første mål mot etter 12 minutter

Klubbens Sissel Brit Ranneklev oppsummerer kampene fra helgen.

– I kampen mot Alta fikk gjestene sitt første mål etter 12 minutter, og da stod det 1-12 på tavla til Kjelsås. Med raske kontringer og godt samspill ble jentene fra Alta feid av banen, og i pausen var stillingen 4-22.

LES OGSÅ: Jente 15 år om drikke- og ruspress: – Bare tull at det ikke går an å si nei!

Hun fortsetter.

– Slik fortsatte det i 2. omgang, og med fysisk sterke og teknisk gode Kjelsåsjenter ble sluttresultatet 13-41. Kantspiller Ingerid Svendsen, ble kåret til Kjelsås beste spiller etter meget god uttelling på skudd og raske kontringer.

Liker høyt tempo

Mot Rapp fra Trondheim var kampen litt jevnere, i hvert fall de første 5. minutter av 1. omgang.

Ranneklev fortsetter.

– Igjen viste Kjelsåsjentene at de liker høyt tempo og tøffe taklinger i forsvar, og i pausen var stillingen 20-9. I andre omgang fomlet jentene litt, men dro seieren lett i land, og sluttresultatet ble 31-17.

Videre.

– Med fine gjennombrudd og gode distanseskudd ble bakspilleren Marielle Nordvang kåret til Kjelsås beste spiller.

Tøffere

Hovedtrener Anders Holand Pettersen var nok veldig fornøyd med jentenes innsats. Men garanterer tøffere motstand framover.

– I vår pulje er det 4-5 lag som kjemper om 3 plasser til sluttspill, men spiller vi som i dag blir vi vanskelige å slå. Vi spilte en god 1. omgang i begge kampene, og alle spillerne fikk prøvd seg på dette nivået, og det var gøy, sier treneren til klubben og Nordre Aker Budstikke.

Det fortelles også at foreldregruppa til håndballjentene, hadde laget et veldig fint Bring-arrangement med speaker, innmarsj, blinkende lys, fruktservering til alle lagene og lunsj.

Gutta også

Også Kjelsåsgutta 2000 har kvalifisert seg til Bring-serien, og vant også begge sine kamper borte i helgen, i Arendal. Les om de fantastisk resultatene her!

LES OGSÅ:

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...