Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jesper fra Tåsen helt til Idol-finalen

Onsdag kveld ble det klart at Jesper Jenset fra Tåsen er én av ti Idol-finalister.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2014 kl 08:12

TÅSEN/OSLO: Onsdag kveld var det klart; Jesper jenset (17), opprinnelig fra Molde, nå bosatt på Tåsen, er en av ti finaledeltagere i årest Idol.

- Jeg håper jo flest mulig stemmer på meg! Jeg skal ihvertfall gjøre alt jeg kan for å synge og opptre best mulig. Uansett blir det artig å opptre live, sa Jesper til avisen, etter at det ble klart i forrige uke at han gikk videre til de direktesendte semifinalene.

Les tidligere saker med Jesper her

Onsdag kveld var Jesper klar igjen på TV2, og fremførte "Pyro" av Kings of Leon - hør audition her. Etter at stemmene fra folket var talt opp, ble det klart at Jesper fra Tåsen er en av de ti heldige Idol-finalistene.

I sin første Idol-audition sang og spilte Jesper så Tone Damli ble helt «varm inni seg» Kurt Nilsen sa «nei» til Jesper, men med de tre andre dommernes ja-stemmer var Jesper videre i Idol etter første audition.

«Norges nye Justin Bieber?»

«Er han Norges nye Justin Bieber» sto det på TV2 på nettsidene etter første audition.

- He he, jeg er ikke i samme musikksjanger som Bieber, men får ta det hele som et kompliment, tøft det da! sa Jesper til avisen etter første Idol-audition.

- Jeg har jo fått noen nye venneforespørsler på facebook og følgere på Instagram. I tillegg har det vært en del oppringninger på telefon, så den slo jeg av en stund i går. Men det er jo bare gøy da - med mye oppmerksomhet, sa også Jesper, som - sikkert til glede for mange - i tillegg kunne fortelle at han er singel.

Idoldeltageren kan ellers fortelle at han «alltid» har sunget og spilt gitar - onkel er også musiker. Jesper skriver også egen musikk.

Aktiv turner

Til daglig er han elev ved Wang Toppidrettsgymnas, i 2. videregående. Jesper er nemlig også aktiv turner på Norges herrelandslag.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...