Nordre Aker Budstikke

– Jippi, det er kjørt opp løyper her også nå!

Myrerjordet, mer enn fotball. Foto: ØYSTEIN TANDBERG/KJELSÅS LANGRENN

Kortreist skitur, eller kortreist skiløype, i nabolaget. Nå også løyper på Myrerjordet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2018 kl 21:24

KJELSÅS:– Helt prima forhold i Marka, meldte Bymiljøetaten før helgen.

– Det må være rundt en meter snø, og løypene er faste og fine, fristet løypekjører Roar fra området Ullevålseter fredag.

LES OGSÅ: Nå må du holde bikkja i bånd i skogen

Myrerjordet

Men det kan bli en kortreist skitur, eller kortreist løype, også. For kjelsåsfolket. Lørdag ble det nemlig også kjørt opp skiløyper på Myrerjordet, på Kjelsås.

– Jippi, det er kjørt opp løyper her også nå! I kveld ble det kjørt skiløyper på Myrerjordet. Da blir det skitur på oss «gamlinger» også, jubler en av naboene til jordet.


LES OGSÅ: Elg gikk gjennom isen

Det er Kjelsås Langrenn ved Øystein Tandberg og Ida Tandberg, som har kjørt opp skiløyper med scooter på jordet, lørdag kveld.

Tips til nye skiruter

Torsdag kunne du også lese om tips til nye skiruter du kanskje aldri har gått før, i Nordmarka og Lillomarka. Sjef for kommunens løypekjøring, Knut Johansson, kom med tips til alternative ruter, særlig med tanke på at den mye brukte skiruta fra Sandermosen togstasjon og mot Kjelsås, og der veien går ned mot Monsetangen, denne sesongen ikke blir kjørt opp til løyper. Løvenskiold har planer om tømmerutkjøring på strekningen.

HER KAN DU LESE TORSDAGENS SAK, OG SE TIPS TIL NYE SKIRUTER

LES OGSÅ:


Advarer mot livsfarlige strømkabler i Marka

Busser sklir av veien, og folk går på ski til jobb. Er det snøkaos eller vinteridyll?

DEBATT: «Mangelfull snørydding i Oslo»

Joda, vi vet at vi skal måke frem søppelkassene, men… Det hjelper lite å være flink når det ser slik ut etter brøytebilen

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...