Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jonas Rygg har funnet vinneroppskriften

Lyn sikret sin fjerde strake hjemmeseier. Se høydepunkter!

NY NILS ARNE EGGEN? Jonas Rygg legger ikke skjul på at Nils Arne Eggen er det store forbildet.Alle foto: Andreas Lindbæk

Lyns ferske trener har tatt noen grep etter at Finn Bredo Olsen ga seg før sommeren. Nå er Lyn et vinnerlag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2014 kl 12:07

BISLETT: For nå står Lyn med fire strake trepoengere hjemme på Bislett etter at Vidar ble slått 2-1 mandag kveld.

Og laget fremstår med langt større pondus nå med Jonas Rygg er hovedtrener i klubben.

- Den største forskjellen er at vi har en ekstrem innstilling til å ville. I tillegg har vi trent bedre og mer, sier Jonas Rygg, som også gir Egil «Drillo» Olsen og Viggo Strømme mye av æren.

LES OGSÅ: Nytt tap mot topplag

- De har jobbet mye med strukturen og den offensive viljen.

God kontroll

For mot topplaget Vidar var Lyn det beste laget.

Armin Sistek ordnet ledelse da han scoret alene med keeper rett før pause. I andre omgang utlignet Vidar umiddelbart, mens Rune Isaksen sikret seieren med et langskudd.

- Dette var deilig. I dag er vi et mye bedre lag enn Vidar. Vi skaper vel 20 sjanser og burde avgjort før, sier matchvinner Isaksen.

LES OGSÅ: Lyn lekte seg i VIFs gamle lekegrind

Bortekompleks

Selv om Lyn viser knallform hjemme, sliter de på fremmed gress.

- Vi har startet på nytt etter sommer og det tar litt tid. Men vi kommer sterkere og det vil bli en artig høst, spår Isaksen, som er svært fornøyd med sin nye trener.

- Det ble en ny giv i gruppa med Jonas. Det har blitt mer struktur i laget og vi trener bedre, sier Isaksen.

Treneren mener laget må være smartere på bortebane.

- Vi slipper inn for enkle mål. I tillegg er ikke det nok energi og trøkk borte, sier Rygg, som trives utmerket som trener.

- Ambisjonene er å bli en topptrener og jeg har fått en ganske stor oppgave tidlig, sier Jonas Rygg, som har B-lisens.

Han har fått mye hjelp av Drillo.

- Han er faglig sterk, rolig, stødig og han har en enorm CV. Å diskutere fag med Egil er veldig spennende, sier Rygg, som sier at Drillo byr på seg selv.

- Han er på feltet 1-2 ganger i uken. I tillegg snakker vi på telefon og går turer i sammen. Drillo holder forøvrig et enormt tempo på turene, ler Jonas Rygg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...