Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jubelen sto i taket da Kjelsås slo Skeid

Se høydepunktene her!

FULL JUBEL: Simen Stamsø Møller jublet etter kampen og tre poeng mot erkerival Skeid. Alle foto: Andreas Lindbæk

Kjelsås vant lokaloppgjøret mot Skeid på Nordre Åsen. Nå ønsker laget å kapre 2. plassen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2014 kl 09:37

NORDRE ÅSEN: Forrige uke sa Kåffa-trener Ståle Andersen at Follo kunne sprette champagnen etter seieren mot nettopp KFUM Oslo. Kjelsås-trener Eivind Kampen er helt enig med sin trenerkollega.

- De kan sprette champagnen ja. De har et fantastisk godt fotballag, sier Eivind Kampen.

Se høydepunktene fra kampen øverst i artikkelen!

Senket gamleklubben

Lokaloppgjøret mellom de to lagene betyr litt ekstra for de lokale spillerne og supporterne. Etter kampen sto jubelen i taket inne i Kjelsås sin garderobe.

- Disse oppgjørene betyr mye og det er ekstra digg å vinne, sier Kampen, som langt fra fornøyd med eget lag.

Se tabell og terminliste her

- I dag gjør vi en dårlig kamp ut fra hvordan vi skal fremstå og prestere. Vi har startet høstsesongen litt dårlig og vi har litt høyere skuldre i forhold til vårsesongen hvor vi kanskje presterte litt over evne. Men det mest positive i dag er moralen til spillerne, sier Eivind Kampen.

For Kjelsås tok med seg alle poengene hjem etter at Stian Pettersen satt inn vinnermålet åtte minutter før slutt.

- Dette var et typisk lokaloppgjør. Det var tett og jevnt hvor vi trakk det lengste strået, sier Pettersen, som spilte noen sesonger for nettopp Skeid.

- Jeg føler ikke at dette er spesielt. Jeg har ikke noe stort forhold til det. Jeg var der noen år og har et bra forhold til klubben, sier Pettersen.

Skal Kjelsås eller noen andre lag i avdelingen ta innpå suverene Follo må laget fra Ski gå på en skikkelig smell siste del av sesongen. Derfor sikter heller Kjelsås så høyt som overhodet mulig.

- Vi skal ha det gøy sammen og bli bedre hver eneste dag. Det er veldig motiverende å være med helt i toppen. Nå er målsetningen å gjøre vår beste sesong på mange år, sier Eivind Kampen.

- Helt jævlig

Mens Kjelsås-spillerne danset og jublet etter kampen, gikk Skeids spillere med bøyd hode inn i garderoben. Lagets kaptein, og Skeid-legende, Jo Andreas «Joa» Gundersen, var langt nede etter kampen.

- Vi er ikke gode nok. Vi har mange unge spillere og vi har et stykke igjen før vi kan hevde oss, sier «Joa».

- Hvor tungt er det å tape nettopp mot Kjelsås?

- Helt jævlig, sier han kontant.

Neste kamp for Skeid er mot topplaget Follo, og kapteinen forventer at laget yter maksimalt i samtlige 90 minutter.

- Vi må orke og være klare i hodet mot slutten av kampene. Vi får se om vi har lært mot Follo neste kamp og om vi klarer å prestere i samtlige 90 minutter, sier en meget skuffet Jo Andreas «Joa» Gundersen.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...