Nordre Aker Budstikke

Julekonsert med gnistrende rytmer på Nordberg

Nordbergkorets julekonsert 4. desember. Foto: Nordbergkoret

Nordbergkoret inviterer til årets julekonsert med et bredt og inspirerende repertoar som spenner fra eksotiske rytmer til kjente og kjære julesanger, 4. desember i Nordberg kirke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2018 kl 07:21

NORDBERG: – Du får selvsagt høre flere tradisjonelle sanger, men i tillegg har vi brukt høsten på å øve inn «Navidad Nuestra«, en flott julekantate av den argentinske komponisten Ariel Ramírez og tekstforfatter Félix Luna, skrevet i 1963. Navidad Nuestra betyr på norsk «Vår jul», sier Unni Nordbrenden i Nordbergkoret.

Kantaten består av seks sanger, og framstiller juleberetningen i den søramerikanske verden. Hver av sangene er i en rytme av en søramerikansk dans.

Tirsdag 4. desember klokka 19.00 inviterer koret, som består av 70 glade sangere fra lokalmiljøet under ledelse av dirigent Victoria Jakhelln, til julekonsert.

– Med oss har vi flinke musikere som vil krydre fremføringen med instrumentene charango og fløyter (Edgar Albitres), gitar (Hector Meriles) og perkusjon (Hector Novas), sier Nordbrenden.

I tillegg har koret med seg Natasja Rybak på piano og korsvollgutten Martin Stangebye, som i dag er musikkstudent, på cello.


– Nordbergkoret fyller snart 4 år. Vi er stolte av fremgangen vi har gjort siden frøet til et nytt kor ble sådd høsten 2014. Da dirigent Victoria Cecilie Jakhelln fra Nordberg ble kontaktet og takket ja til oppgaven begynte ballen å rulle og i dag er vi 70 sangere som møtes til øvelse hver tirsdag i Ungdomshuset på Nordberg, sier Nordbrenden.

– Vår julekonsert har nå blitt en tradisjon, som vi gleder oss til. Dette blir en fest, som vil varme norske vinterhjerter! legger hun til. Billetter selges i døra.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...