Nordre Aker Budstikke

Julenissen får hjelp av politiet til å levere gaver på sykehusene

Politihelikopteret hjelper julenissen, som i år skal ha det travelt, melder politiet. Bildet brukes med tillatelse fra politiet. Foto: Politiet

Politiets helikopterhjelp julaften er det andre Oslo-politiet gjør for sykehusinnlagte barn i julen på under ett døgn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.12.2020 kl 12:52

GAUSTAD: Politiet meldte at alle nødetatene var ved Rikshospitalet onsdag kveld. Det var ikke fordi det hadde skjedd noe alvorlig, men for å glede barn som er innlagt på sykehuset i julen.

Alle nødetatene var utenfor Rikshospitalet onsdag kveld for å glede barn som er innlagt på sykehuset i julen. Foto: Fredrik Hagen / NTB

– Vi er der med blå lys og hjertevarme. Vi oppfordrer alle til å ta vare på hverandre i julen og ta kontakt med de du vet er alene. Vi ønsker alle en riktig god jul, skrev de på Twitter.

Brannbamsen Bjørnis ble trygt eskortert av politiet slik at han kunne levere julegaver til barna på sykehuset.

Da nødetatene dro til Rikshospitalet lille julaften, var det for å glede barna på sykehuset. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Hjelper nissen

Like før klokken ti om morgenen julaften melder politiet at julenissen er i lufta.

– På grunn av tidspress vil julenissen i år få bistand av vårt politihelikopter til å levere julegaver på forskjellige sykehus i Oslo og Viken. I den forbindelse vil helikopteret i korte perioder være synlig og hørbar for flere, melder de på Twitter.

Julenissen rett før avreise fra politiets helikopterbase. Bildet brukes med tillatelse fra politiet. Foto: Politiet

Politiets operasjonssentral opplyser overfor Nordre Aker Budstikke at det så langt har vært en rolig dag for dem i hovedstaden.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...