Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Junior-NM i nord - gull og gull til Kjelsås

NM-gull vinner Karianne Olsvik Dengerud med to fornøyde trenere, fra tidligere gullanledning, Erik Bråten og Kristian Bjune Sveen. Foto: KJELSÅS LANGRENN

Junior-NM i gang i Harstad, og Kjelsås viser langrennsmuskler. Karianne Dengerud og Håvard Moseby med hvert sitt gull fredag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2017 kl 09:16

KJELSÅS: Det er junior-NM i Harstad denne helgen. Og Kjelsås Langrenn klinker til første dagen med to gull.

Kjelsåsjenter på plass i Harstad.Gullvinner Karianne Dengerud, helt til høyre, med gode lagvenninner Nora Sanness til venstre på 14. plass, og Ingrid Leuckfeld Pedersen som skøytet seg inn til en 30. plass. Foto: PRIVAT

Karianne

I klassen kvinner 17 år kom Karianne Dengerud helt til topps på pallen i 7.5 kilometer skøyting.

Karianne Olsvik Dengerud var også suveren i forrige Norges Cup på Voss, med seier alle tre dagene i klasse K 17. Det inkluderte også tittel som norgesmester siden lørdagens sprintdistanse var innlagt som NM.

Videre fra Harstad - i tillegg tok også Håvard Moseby gull på skøyting menn 18 år.

Håvard Moseby til topps i Harstad - gullvinner i junior NM, foran Filip Fjeld Andersen fra Geilo IL og Anders Kolstadbakken fra Rogne IL. Foto: KJELSÅS LANGRENN

En stolt og glad leder av Kjelsås Langrenn, Pål Jensen, er på plass i Harstad.

– Karianne var i en tett sekundstrid, lå 7 sekunder bak halvveis men overbeviste og vant med 4 sekunder, forteller Jensen.

LES OGSÅ: Klubben med de beste juniorene!

Håvard

Langrennssjefen i Kjelsås fortsetter.

– Håvard tok en overlegen seier i M18 med hele 1 minutt og 13 sekunder. I tillegg var det mange andre gode prestasjoner av Kjelsås løpere også. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, sier Jensen fra Harstad.

Håvard tok også to gull og en sølv - i spring - på Voss i forrige Norges Cup.

David Thorvik fra Kjelsås tok også en fin tredjeplass menn 17 år - 2 x 5 kilometer fristil.

Her kan du lese alle resultatene så langt fra Harstad.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...