Nordre Aker Budstikke

Juniorgruppa jobber knallhardt, og det bærer frukter

Fra sist helgs NM for juniorer i Steinkjer, kollingene Lukas Liland, Mads Ulrich Müller Mjanger, Jørgen Wulfsberg og Sigmund Cook Foto: KOLL IL/KOLL SKI

Flere kollinger er også klare for finale i Norgescup i april.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Koll kom ut med gode resultater etter NM junior i Steinkjer 2.-4. mars.

Etter gode prestasjoner gjennom sesongen med flere pallplasser er de tre kollingene Olaf Talmo, Selma Løchen Engdahl og Lukas Liland kvalifisert for Norgescup finale i Alta i april.

Jobber knallhardt

Trener Anders Bødtker stod i spissen for Koll skis åtte utøvere til junior NM som i år ble arrangert i flotte vinterforhold i Steinkjer. Med seg hadde de smørere og annet bakkemannskap som sikret at utøverne kunne ta ut maksimalt i løypene.

Selma Løchen Engdahl gikk inn til en strålende 16. plass i NM junior sist helg. Foto: KOLL IL/KOLL SKI

Jentene leverte

Juniorgruppa jobber knallhardt og det bærer frukter. Jentene i K17 konkurrerte i 7,5 km klassisk hvor Selma Løchen Engdahl gikk inn til en strålende 16. plass på fredag. På lørdagens 5 km fristil klatret hun ytterligere på listen og gikk inn til en strålende 11. plass av vel 100 som fullførte rennet. Jenny Haakstad var like bak og godt inn på beste halvdel av resultatlisten.

Gutta med god innsats

Av guttene var det igjen Olaf Talmo (M17) som imponerte mest med en strålende 22. plass både på fredagens klassisk og lørdagens fristil med over 200 startende. De eldste juniorguttene Eirik, Jørgen, Lukas, Mads og Sigmund brynte seg på en tøff 20 km. Lukas gikk inn til en flott 22. plass og sikret seg dermed nok norgescup poeng og sikret seg finaleplass i norgescupen.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...