Nordre Aker Budstikke

Kafeen kan gjenoppstå med nytt navn

Café Abel stengte dørene i augusti i fjor. Nå ser det ut til at det åpner en ny kafé her. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Etter at Café Abel måtte stenge i fjor, har det vært stille i lokalene i Vestgrensa 2 på John Colletts plass.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2018 kl 08:57

ULLEVÅL: Nå er planen at Hageby Café skal åpne i lokalene der Café Abel lå, i kinobygget på John Colletts plass, på hjørnet mot Niels Henrik Abels vei.

Stengt av Næringsetaten

Café Abel ble stengt av Næringsetaten i august i fjor, på grunn av mangelfull føring av timelister. Ifølge Hagebybladet var det tredje gang etaten reagerte på disse forholdene. Daværende eier av kafeen, Mohammad Younas, sa at han hadde klaget på vedtaket, som han mente var feil.

I oktober i fjor skrev han i en e-post til Nordre Aker Budstikke at de jobber med saken, inntil videre.

Familien vil åpne ny kafé

Nå ser det ut til å bli nytt liv i lokalet. I juni fikk Bydel Nordre Aker henvendelse fra Næringsetaten i forbindelse med at det er søkt om fornyet skjenkebevilling i kafeen, nå med navnet Hageby Café.

Hageby Café står registrert med Praveen Akthar som innehaver. Til Nordre Aker Budstikke bekrefter Mohammad Younas at det er den samme familien som drev Café Abel som også står bak den nye skjenkesøknaden for Hageby Café.


Han kan imidlertid ikke si noe om når kafeen kan ventes å åpne.

– Vi venter på svar fra Næringsetaten, sier Younas.

Bydel Nordre Aker har ingen innvendinger til at skjenkebevillingen gis. Det foreligger ingen klager på støy eller uro som skulle tilsi annen konklusjon, skriver bydelen i sitt svar til Næringsetaten.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...