Nordre Aker Budstikke

Veien mot OL 2020:

Kan noen måke inn en sponsor til Tåsenplogen?

Oskar Marvik i rødt, på matta. Foto: MARION STERN

Men først er det NM i Bodø til helgen. – Jeg forventer å komme hjem som norgesmester! sier Oskar Marvik.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.02.2018 kl 11:01

TÅSEN: Men det største målet i nærmeste fremtid, er OL i Tokyo i 2020.

– Og selvfølgelig kjempe om medalje i OL også!

Sier bryteren Oskar Marvik (22) fra Tåsen. Nordre Aker Budstikke skrev også om Oskar for en tid tilbake. Da Oskar måkte inn en bronse i EM for U-23, i Ungarn.

– Ubeskrivelig mestringsfølelse

– U23 EM medaljen betyr alt! Det å vinne en slik medalje, gir en mestringsfølelse som er ubeskrivelig, etter alt det harde arbeidet som er lagt ned. I tillegg gir det en skikkelig motivasjonsboost til å fortsette det harde arbeidet fremover. Målene mine og visjonene er høye, men jeg mener de er realistiske. Jeg vet dette er mulig så lenge arbeidet mitt er hard jobbing med kontinuitet, sa blant annet Oskar i april i fjor.

Oskar Marvik - Tåsenplogen - fra Tåsen, 21 år og bronse i U23 EM i Ungarn. Foto: PRIVAT


Oskar har holdt på med bryting i 12 år.

– Det er en fantastisk sport som er allsidig og utrolig spennende. Jeg representerer Sportsklubben av 1909, som holder til på Grünerløkka. Det er klubben i mitt hjerte. Vi er som en familie, som støtter hverandre i hverdagen og i konkurranser.

Det koster mer enn trening

Men det koster å drive idrett på heltid.

– Som utøver er jeg avhengig av å ha et støtteapparat med sponsorer og treningsteam rundt meg. Treningsfasilitetene har jeg, men lite inntekt. Så hvis noen ønsker å sponse en talentfull ung bryter med store mål i OL i 2020, så bare å ta kontakt, oppfordrer Oskar.

Han har også tidligere fortalt om et godt samarbeid med Norges Bryteforbund og Olympiatoppen.

Tåsenplogen?

Og så spør vi en gang til - hvem ga deg kallenavnet Tåsenplogen?

– Fritz Aanes, min trener, ga meg navnet da han syntes jeg hadde ryggtavle som en plog og et voldsomt trykk fremover på brytematta. Da "ploger" jeg på motstanderen min, så han havner ut av matta.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...