Nordre Aker Budstikke

Kanskje kan du skylde litt på Monica fra Grefsen, hvis du spiser for mye sjokolade

Monica Paulsen Ygre fra Grefsen skal få oss til å spise mer sjokolade.

Hun er med på å lede oss inn i fristelsen, og er kåret til «årets markedsfører».

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2018 kl 15:09

GREFSEN: Det er E24.no som forteller at nettstedet har kåret Monica Paulsen Ygre, Senior Brand Manager i Mondelez, og fra Grefsen, til «årets markedsfører».

For tiende året på rad kårer E24 Norges største ledertalent under 35 år.

Til E24.no, sier Monica blant annet følgende:

– Freia melkesjokolade er blitt produsert på Rodeløkka siden 1906. Det å kunne være med på å påvirke en slik ikonisk merkevare, er veldig spennende.

Brettspill

Merkevaren Freia en del av porteføljen til det internasjonale selskapet.


I tillegg forteller hun til E24.no at det er viktig at en merkevare har relevante, unike og troverdige egenskaper. For eksempel er det Monica som står bak brettspill i forpakningen til flere av sjokoladene:

– Det er et lekne konsepter, der alle kan være med, sier hun videre til E24.no.

Booster motivasjonen

Nordre Aker Budstikke har gratulert Monica, hun forteller til lokalavisa at kåringen er motiverende:

– Jeg jobber med så mange utrolig flinke folk i Mondelez, i reklamebyrået og mediebyrået. En slik utmerkelse kunne ikke vært foruten de. En slik utmerkelse booster motivasjonen min til å fortsette å utvikle meg innen faget, skape nye Freia sjokoladeprodukter til den norske befolkningen og markedsføre «et lite stykke Norge», på best mulig måte, sier Monica til Nordre Aker Budstikke!

LES OGSÅ: Anne Stine fra Kjelsås kåret til «årets samfunnsbygger».

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...