Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kåret til Norges beste varehus

Varehussjef Jørgen Rønbeck på skuldrene til regionsjef Erlend Borg, og et knippe av de ansatte på Sinsen. Foto: KILLIAN MUNCH/MAXBO

Har du pusset opp i det siste og kjøpt materialer hos Maxbo i Sinsenkrysset, har du vær med å gjøre Jørgen Rønbecks butikk til landets mest lønnsomme i kjeden.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

SINSEN: Maxbo Sinsen ble kåret til Norges beste Maxbo-varhus under byggevaremessen Arena 2017, melder Maxbo-kjeden selv i en pressemelding.

Det er Jørgen Rønbeck som driver butikken, med «alt fra trelast, bygge- og jernvarer, maling til garderobe og nødvendigheter for hjemmet», sammen med sine 73 medarbeidere. 40 av dem er faste, de resterende er deltidsansatte. De har fagbakgrunn som tømrere, rørleggere, malere, murere og ingeniører.

Takket være de ansatte

Varehussjefen var stolt og ydmyk over å motta den gjeveste utmerkelsen.

– Jeg vil takke alle mine medarbeidere som med god fagkompetanse og et brennende engasjement strekker seg svært langt for å gjøre våre kunder fornøyde. Denne utmerkelsen er deres fortjeneste, sier Rønbeck.

LES OGSÅ: Dette kjøpesenteret i nabolaget er Oslos største!

Maxbo Sinsen flyttet dit de er i dag i 2004, og har siden vokst jevnlig og fått en sterk posisjon i lokalmarkedet gjennom solid og langsiktig arbeid ifølge kjeden.

Viktig for hele bransjen

– Hele bransjen har noe å lære av kjedens desidert mest lønnsomme varehus. Her vet medarbeiderne at det er i det gode møtet mellom mennesker at magien, de beste løsningene og salget ligger, sier Maxbo-direktør Lasse Erik Moen.

– Årets vinner er av den verdige sorten, og leverer topp resultat år etter år. De har hatt god omsetningsvekst, kjedens beste dekningsgrad og leverer eventyrlige tall på bunnlinjen, sier Moen.

Maxbo kan ikke oppgi omsetning- og resultattall for butikken på Sinsen til Nordre Aker Budstikke. Maxbo-kjeden totalt har 1400 ansatte og omsatte i 2015 for 4,1 millarder kroner.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...