Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kasper (13) løftet pokalen for Lyn

LITT UFLAKS: Kasper Sjødin (kaptein) og Lyn hadde grei kontroll på Nordstrand i semifinalen, men tapte på myntkast.

Kaptein Kasper Sjødin kunne stolt heve pokalen som viser at Lyn vant bronse i Norway Cups klasse D.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.08.2014 kl 08:54

EKEBERG: - Vi er veldig fornøyde med bronse, sier Kasper.

Sammen med naboklubben Ullern var Lyn oppe på podiet og hentet bronsemedaljene. I finalen vant kenyanske Mathare United 1-0 over Nordstrand.

LES OGSÅ: Christian (12) best i surt finaletap

Men det kunne like så godt ha vært Lyn som kjempet om den største pokalen, for i semifinalen mot Nordstrand var de veldig nærme.

- Det var skikkelig surt å ryke ut på myntkast, sier Kasper.

Kampen endte 1-1, og da blir det avgjort på noe som har null og niks med fotball å gjøre.

Ny regel

Mynten spratt Nordstrands vei, og Lyn måtte dra hjem selv om de var klart nærmest seieren utover i kampen.

- For meg hadde det vært helt greit med straffesparkkonkurranse, men hhvis det tar for lang tid så bør det i hvert fall gå på antall cornere som har noe med fotball å gjøre, mener Kasper.

Lyn har et bra lag med mange unge spennende spillere. Nå skal de bruke høstsesongen til å skjerpe seg litt i seriespillet.

LES OGSÅ: Willmann sendte Lyn til finalen

- Vi ligger bare på sjetteplass i serien, bak blant annet Vålerenga og Ullern. Det skal vi gjøre noe med i høst, sier Kasper Sjødin.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...