Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kim Holmen signerte for Lyn

TILBAKE: Kim Holmen signerte onsdag under en amatørkontrakt med sin gamle klubb Lyn. Foto: Alice Johansen.

Kim Holmen signerte for gamleklubben onsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.04.2014 kl 11:49

OSLO: Kim Holmen signerte onsdag under en amatørkontrakt med 2. divisjonsklubben Lyn.

Fristen for å signere proffkontrakt gikk ut «deadline day» 1. april, da Lyn signerte spissen Armin Sistek.

Strålende fornøyd Bredo

 Helt strålende - nå er jeg veldig fornøyd, var Bredos første reaksjon på at Kim Holmen definitivt gjør comeback.

- At det er en god spiller vi kommer til å få mye glede av er helt sikkert. I tillegg er han en blid og omgjengelig fyr som bidrar positivt i gruppa, både som type og som en utøver som vet hva toppidrett dreier seg om. Det har vi merket den tiden han har vært med på trening, og ville vært takknemlig for det han har bidratt med selv om han ikke hadde blitt med videre, forteller Bredo.

Holmens flørt med Lyn-comeback har allerede sørget for mye oppmerksomhet.

- Det var Lyn eller ingen ting. Nå føles det veldig bra å kunne glede seg til seriestart. Kroppen føles bedre enn forventet og alt det andre stemmer også. Bra spillere, bra trener, rett og slett en bra gjeng å bli en del av, sier Holmen.

Reunion

Sist gang Holmen spilte for Lyn var mot Fredrikstad i Tippeligaen november 2009.

Både Tarjei Omenås og Gøran van den Burgt var på banen i samme kamp, Mads Dahm var i stallen skadet for anledning.

- Vi får satse på at Lyn får sin høyeste plassering i ligasystemet siden den gang nå i år. Jeg tror vi skal bite fra oss i kampen om opprykk, så får vi håpe det dukker opp mye folk på Bislett og blir med på moroa, sier Holmen halvannen uke før det braker løs mot Fyllingsdalen på Bislett.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...