Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Påskehilsen fra BU-lederen:

Kjære innbyggere i Nordre Aker!

Bente M. Larsen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

I løpet av de tre siste ukene er hverdagen snudd på hodet for oss alle.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.04.2020 kl 16:24

Jeg er stolt og rørt over dugnadsånden i bydelen! På facebook er det opprettet grupper som formidler hjelp. Beboere setter opp lapper i oppgangen der de bor, og spør om noen trenger bistand – det er viktig å huske på at alle ikke er digitale!

Det er mange i bydelen som trenger ekstra omtanke, og mange eldre som bor alene. Hva med å ta en telefon til noen du kjenner?

Vi må alle omstille oss, og noe godt kommer det også ut av dette. Vi i Bydelsutvalget har gjennomført vårt første digitale møte via Zoom. Jeg vil berømme bydelsadministrasjonen som har gjort dette mulig. Det betyr at alle politiske møter i bydelen gjennomføres i henhold til møteplanen, og det er viktig for lokaldemokratiet.

Bydelens ansatte jobber døgnet rundt for felleskapet i alle deler av helse- og omsorgstjenesten. Vi lokalpolitikere takker for den store innsatsen som dere legger ned for våre innbyggere.

Jeg skal også i år ha bypåske i Oslo, og vil gå turer i marka og tilbringe tid i kolonihagen på Solvang. Det våres og det er fint å oppleve at det spirer og gror.


Jeg ønsker dere alle en riktig god påske.

Følg rådene fra helsemyndighetene, og ta godt vare på hverandre!

Beste hilsen
Bente M. Larsen, bydelsutvalgsleder Nordre Aker

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...