Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Kjære lærere, nå kan dere bli enda bedre!

Stortingspolitiker Kristin Vinje (H) har selv vært lærer ved Sommerskolen. Foto: ARKIV/NORDRE AKER BUDSTIKKE/KARL ANDREAS KJELSTRUP

5000 lærere fikk faglig påfyll i fjor, nå går snart fristen ut.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2016 kl 14:22

NORDRE AKER/OSLO: Stortingsrepresentant Kristin Vinje (H) - selv lokal i Nordre Aker fra Korsvoll - er også medlem av Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget.

Hun oppfordrer flere lærere til å søke etterutdanning. Årets søknadsrunde for videreutdanning for lærere er i full gang.

LES OGSÅ: Hurra for mamma!

5000 i fjor

– Er du lærer har du nå en unik mulighet til faglig påfyll, som både du, elevene dine og kollegene dine vil ha nytte av. I fjor søkte 8400 lærere om videreutdanning på landsbasis, og over 5000 lærere fikk et tilbud. Jeg håper engasjementet blir minst like stort i år, ifølge Vinje.

Elevene skal lære mer på skolen.

– Det er mange ulike faktorer som skaper en god skole, men det aller viktigste er læreren. En faglig sterk lærer er det som har størst betydning for en elevs læringsutbytte, understreker Vinje.

Se alle elever

Gode lærere skal få muligheten til å bli enda bedre, og de skal få enda flere dyktige kollegaer.

– Skal vi lykkes med å løfte norsk skole til det nivået vi ønsker må vi satse på lærerne. Skal vi lykkes med å gi muligheter til alle elever må vi ta vare på de gode lærerne som ser alle elever og gir dem muligheten til å strekke seg. Lærere gjør en fabelaktig jobb for våre barn og vår fremtid, og derfor ønsker vi at de skal få mulighet til å ta faglig påfyll, oppfordrer Vinje.

LES OGSÅ: En reise fra steinalderen til Storo

1. mars

Hun fortsetter.

– Skal lærerne stå best mulig rustet i klasserommet i årene som kommer, må de få den videreutdanningen de ønsker seg og har behov for. Så kjære lærere, søk innen 1. mars. Og deretter forventer jeg at byrådet går i bresjen for å godkjenne så mange søknader som mulig. Elevene og lærerne i Oslo fortjener det!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...