Nordre Aker Budstikke

Kjelsås-gutta møtte Kjelling!

Fra venstre: Adrian Sanchez Johannesen, Sindre Bekvik Høyer, Kristian Kjelling, Noah Strutz Skei, Jo Hafstad Siqveland, Mads Mjønes, Oscar Nordgård Ørbæk og Bjørn Eriksson Andersson. Foto: PRIVAT

Tidligere håndballstjerne Kristian Kjelling hadde litt å fortelle 07-gutta fra Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.12.2018 kl 10:29

KJELSÅS: Det fortelles at det gror godt i Kjelsås håndball, og at gutter-07 allerede er godt på vei til å bli en "kjempeårgang".

Søndag, før eliteseriekampen mellom Drammen og Runar, møtte 07-kjelsåsgutta på tidligere håndballstjerne Kristian Kjelling, også lokal fra Kjelsås. Kjelling fortalte om sin vei fra barne- og ungdomshåndball på Kjelsås til proff- og landslagskarriere.

– I den Kjelsåsdrakta har dere alle muligheter, fortalte han guttene. I tillegg til at håndball ikke handler om hvor stor eller sterk man er, forteller hovedtrener Jonas Skei, og at
Kjelling selv har spilt med verdensklassespillere som ikke er stort høyere på strømpelesten enn 11-åringene på Kjelsås, til skyttere på godt over to meter.

Ta vare på hverandre og ha det moro

Treneren forteller at Kjelsås-gutta trener inntil tre ganger i uken, og treningene er lagt opp slik at det skal gå an å kombinere håndball med fotball og andre aktiviteter. '

– Kjelling sa også til gutta at det viktigste er å få en gjeng som tar vare på hverandre
og som har det gøy på håndballbanen. Vi trener på skudd, finter, taklinger og samspill slik at alle på laget skal få mulighet til å lykkes og bidra på banen, forteller trener Skei videre.


Men Kjelling sa også til kjelsåsgutta at for å bli god, så må man være villig til å trene mest mulig og best mulig.

– Han fortalte om hvordan han stod ute i striregnet utenfor blokka på Kjelsås og kastet ball, med skiklister på hendene så han skulle få grep på den våte ballen. I sommerferiesn kastet han utallige kast med stein for å forbedre kastarmen, og ga seg ikke før han hadde verdens hardeste skudd på 140 km i timen!

Flere enn 600 mål

Laget har målsetting om å bli litt bedre i håndball hver gang de møter til trening og kamp.

– Det har gjort dem til en underholdende gjeng å følge. Bare i høstsesongen i år har de dunket inn flere enn seks hundre mål, forteller treneren.

Han fortsetter:


– Disse guttene kan bli så gode de selv vil.

Guttene fra Kjelsås fikk være flaggbærere ved innmarsjen, i en kamp hvor Drammen måtte ta til takke med tap og nok kunne ønsket å ha skuddarmen til Kjelling på banen, som er trener for Drammen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...