Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås knuste Engas unggutter

Se alle målene fra målfesten.

Markus D. Brændsrød sørget for at Vålerenga utginet til 1-1. Kampen endte 7-1 til Kjelsås Foto: Christian Haksø

Kjelsås imponerte stort, og knuste Vålerenga hele 7-1. - Skremmende, sier Vålerengas trener Aleksander Olsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2014 kl 15:54

GREFSEN: Begge lag var forberedt på et tøft oppgjør, men Kjelsås styrte kampen fra start til slutt. 

Se mål og høydepunkter i vinduet øverst.

Kjelsås' trener, Eivind Kampen, var meget fornøyd etter kampen. 

- Jeg synes vi gjennomfører en perfekt defensiv kamp. Vi slipper Vålerenga til veldig lite, og jobber knallhardt i presset i 90 minutter. Jeg synes laget jobbet fantastisk sammen i dag, og det må vi fortsette med fremover, sier Kampen til dittOslo.

Se også: Effektive Follo knuste Vålerenga 2

Les også: Alt om 2. divisjon i Oslo på vår samleside.

Treneren til Vålerenga 2, Aleksander Olsen, var meget skuffet. Engas unggutter tapte også 7-1 for Follo for drøyt en uke siden. Han har aldri tapt to kamper på rad med så stygge sifre. 

- Vi spilte med solstikk i dag. Det vi har levert i de to siste kampene har vært skremmende, sier Olsen

Olsen er nå redd for at Vålerenga 2 skal havne i nedrykkssumpa. Vålerenga har nå sluppet inn 14 mål på to kamper, til tross for at laget fortsatt ligger høyt oppe på tabellen. Nå skal det jobbes med mentaliteten.

Se intervjuer med trenerne Eivind Kampen (Kjelsås), Aleksander Olsen (Vålerenga 2), og Akinbola Akinyemi som scoret tre mål.

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Dommer Ole-Alexander Bustgaard Valen hadde ikke en god dag på jobben. I en relativt rolig kamp klarte han å dele ut hele ni gule og ett rødt kort.

Kjelsås spisser, Akinbola Akinyemi og Simen Stamsø Møller, må stå over neste kamp for Kjelsås mot Kvik Halden på grunn av sine kort.

Kampinfo fotball.no

Kjelsås - Vålerenga 2

Mål

1-0, (15 min) Simen Stamsø Møller

1-1, (25 min) Markus D. Brændsrød

2-1, (32 min) Akinbola Akinyemi

3-1, (60 min) Sigurd Rosted

4-1, (70 min) Akinbola Akinyemi

5-1, (77 min) Anders Osmunddalen

6-1, (78 min) Stian Kommandantvold Pettersen

7-1, (87 min) Akinbola Akinyemi

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...