Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås knuste Skeid

Simen Stamsø Møller scoret Kjelsås andre mål og koser seg i klubben i sitt hjerte.

TILBAKE: Simen Møller har vist gode takter i treningskampene til Kjelsås. Foto: Andreas Lindbæk

En måned før seriestart ser ting veldig lyst ut på Grefsen Stadion.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: Fem av Kjelsås seks treningskamper så langt har endt med seier. Lørdag knuste de Skeid 3-0 på Nordre Åsen etter scoringer fra Axel Pedersen, Simen Stamsø Møller og Mishel Bilibashi.

- Det var en god prestasjon av oss, vi sto frem som et samlet lag og det fungerte både offensivt og defensivt, sier trener Eivind Kampen.

Viktig oppgjør

For Simen Stamsø Møller, som har returnert tilbake til klubben i sitt hjerte, betyr dette oppgjøret litt ekstra, selv om det bare er en treningskamp.

- Dette var ikke en vanlig treningskamp. Skeid er det eneste laget vi ikke liker, sier Kjelsås-gutten Stamsø Møller, som hadde forventet mer motstand fra Skeid.

- De var ikke med i det hele tatt. Hvis det er dette de har å komme med denne sesongen får de det tøft, sier han.

LES OGSÅ: Simen Møller tilbake i Kjelsås

Erstatter Aoudia

Spissen, som har tippeligaerfaring fra tiden i Tromsø, er ment som erstatter for Karim Aoudia. Og Simen Stamsø Møller har allerede markert seg med å score i alle treningskampene han har spilt.

- Han putter jevnt og trutt med mål. Det ser ikke ut som vi har fått en ny spiller, men en som har vært her hele tiden. Kjemien har vært supergod fra første stund, sier Eivind Kampen om sin nye spiss.

LES OGSÅ: Aoudia ferdig i Kjelsås

Hovedpersonen selv stråler i sin nye klubb.

- Det er en fryd å spille for Kjelsås igjen, sier Simen Stamsø Møller.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...