Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås lukter opprykk

Laget tar ferie kun to poeng bak Follo.

TOPPSCORER: Akinbola Akinyemi har scoret åtte mål for Kjelsås denne sesongen. Lørdag sendte han Kjelsås i 1-0 ledelse i en kamp laget vant 4-0. Foto: Arkivfoto: Magne Mellem Enoksen

Kjelsås er i kjempeform for tiden. Lørdag sendte de Lørenskog av banen med 4-0.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Kjelsås tok sin sjette strake seier lørdag. Etter 0-2 tapet hjemme mot Follo har laget feid all motstand av banen.

- Vi er inne i en hyggelig periode. Vi hadde en solid gjennomføring mot Lørenskog. Vi slipper ikke laget til noen sjanser, mens vi selv produserer tosifret antall sjanser. Vi hadde full kontroll og dette var tett opp mot årsbeste, sier trener Eivind Kampen etter seieren over Lørenskog.

Se terminliste og tabell her

Klar for en spennende høst

Mens Kjelsås har vunnet seks kamper på rad, har suverene Follo rotet vekk poeng de siste kampene. Lagene tar nå sommerferie, og det er kun to poeng som skiller de to lagene.

- Vi er i veldig god form. Når man tar 27 poeng på 11 kamper er man med helt opp i toppen. Dette gir en ekstra motivasjon i høstsesongen, sier Kampen.

Foran årets sesong nektet treneren på at laget hadde en målsetning på å kjempe helt i toppen. Men treneren er klar på at laget kan være med å kjempe helt inn.

LES OGSÅ: Kjelsås vant med en mann utvist

- Vi må fortsette å levere samme prestasjoner til høsten. Enkel logikk sier at vi vil kjempe helt i toppen om vi gjør det.

Laget får nå 14 dager ferie. Neste kamp er først 19. juli. Da kommer KFUM Oslo på besøk på Grefsen stadion.

- Litt kjipt å ta ferie nå som dere er i så god form?

- Vi skulle gjerne spilt noen kamper til, men det skal bli godt med en pust i bakken. Vi har en del slitne spillere. Det er uansett deilig å ta ferie etter så gode prestasjoner, sier Kampen.

LES OGSÅ: Kjelsås knuste Engas unggutter

Ydmyk gjeng

Eivind Kampen er veldig stolt over gutta, og de går inn i høstsesongen full av selvtillit.

- Hva har imponert deg mest?

- Det at spillerne har en ydmyk inngang til hver eneste kamp imponerer meg. De jobber og hjelper hverandre på banen. Vi har en veldig sterk spillergruppe, sier Kampen, som har manglet 2-3 faste spillere nesten hver kamp denne sesongen.

LES OGSÅ: Ashby senket Moss

- Det har ikke gjort at prestasjonene har blitt dårligere, sier han.

- Dere bøtter jo også inn mål?

- Det står ikke og faller på en mann. Akinbola Akinyemi har scoret åtte mål, men det er flere som scorer målene for oss. Vi har et sterkt kollektivt lag, sier han.

LES OGSÅ: Bare nesten for Kjelsås

I fjor kjempet Kjelsås helt i bunnen på samme tid. Nå er situasjonen helt annerledes.

- Vi koser oss med tabellsituasjonen.  Så skal vi gå inn like ydmyk i høstsesongen som vi har gjort i vår, sier Eivind Kampen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...