Nordre Aker Budstikke

Kjelsås med en god dæsj Skeid gjorde susen på Hamar

Kjelsås og Skeid-jenter i skjønn forening, og ikke minst som vinnere av årets Hamar Talentcup, etter seier 2-0 over Hødd. Foto: PRIVAT

Jubel på Hamar, helt til topps i talentcupen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2019 kl 12:04

HAMAR: I interkretsserien for jenter 15 år, har Skeids jenter, de fleste ett år yngre - 14 år, meldt på et lag, også med like gamle Kjelsås-jenter på samme laget.

De har klart seg greit i serien så langt, og ligger i skrivende stund på en syvende plass - med 10 poeng, tre seire, en uavgjort kamp, og fem tap.

Denne helgen dro jentene til Hamar og årets Hamar Talentcup, meldt på i klassen jenter 14 år nivå 1-klassen, som Kjelsås denne gangen, men altså også med Skeid-jenter. Totalt fire puljer med tilsammen 16 lag var påmeldt i nivå-1, 11er fotball for jenter 14 år.

2-0

Og nabolagsjentene innfridde de. Først vant de 3-0 mot Nordstrand. Så vant de 2-1 mot Nittedal, før de tapte mot Hødd 0-1. Alle de tre første kampene gikk lørdag. Søndag åpnet jentene med 2-0 seier i kvartfinalen - over Heming. I semifinalen vant de hele 4-1 over Kaupanger. Så - i finalen sto igjen Hødd på andre banehalvdel.

– Kjelsås pressa fra start. Etter 12 minutter, corner til Kjelsås og Sunniva header ballen kontant i krysset, 1-0 til Kjelsås. Bare tre minutter senere gjentar Silje suksessen, og får satt ballen i mål 2-0, som også står seg til pause. I andre omgang fortsatte Kjelsås presset, og var det også en kjempesjanse til Kjelsås, men en megaredning av Hødd-keeperen. Superbra angrepsspill og forsvarspill, forteller støtteapparatet.


På laget spilte Mari, Nora, Maria, Sunniva, Hanna, Sofia, Selma, Alva, Helene, Maja, Solveig, Ylva, Lotte, Mie, Silje, Synne, Isabella, Oline og Christine, med nesten 50/50 fra begge klubbene.

Foto: HAMAR TALENTCUP

A-lagene

Gratulerer også til Kjelsås A-lag herrer, som søndag vant hele 4-0 over Senja, i Postnord-ligaen, 2. divisjon, og troner på tabelltoppen, dog delt med Grorud, begge med 33 poeng. Med fem poeng ned til henholdsvis Åsane og Sotra, sistnevnte med en kamp mindre spilt.

Skeids A-lag herrer spiller en divisjon opp, i OBOS-ligaen, og sikret også ett poeng søndag med uavgjort mot Sandefjord. Men Skeid trenger flere poeng, med så langt kun 15 poeng, og rett over streken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...